Full 2
szÜLETÉSNAPOK
foci, pingpong, tollas, játékok, jókedv
Full 2
Full 3
BUNDESLIGA CSOMAG
3 órás alapcsomag számos kiegészítővel
Full 3
Full 3
PREMIER LEAGUE CSOMAG
foci, bubifoci, pizza és sok minden más
Full 3
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
 

ÜNNEPELD NÁLUNK A SZÜLINAPODAT!

Szeretnéd egy olyan helyen tartani a szülinapodat, ahol nagyon sok Barátoddal együtt elfértek, ahol nem kell attól tartanod, hogy összetörik a csillár vagy, hogy túl hangosak lesztek? Akkor az ARËNA az ideális hely a szülinapi partidhoz! Nálunk ugyanis hatalmas területen sportolhatsz, játszhatsz az összes Barátoddal – focizhattok futsal pályán vagy műfüvön, tollasozhattok, pingpongozhattok, vicces társasjátékokkal játszhattok, vicces fotókat készíthettek, de akár buborékfocizhattok is!
Focis neveket viselő csomagajánlataink bármelyikét nem csak a fiúk, hanem a lányok is élvezni fogják, így a kishugik, nővérek is jöhetnek, sőt lányos bulikat is szervezhettek hozzánk!;-)

  • AJÁNDÉK AZ ÜNNEPELTNEK ÉS BARÁTAINAK

    Mindkét csomagunk tartalmaz egy üveg, névre szóló Kölyök pezsgőt, és ajándékot az ünnepeltnek, ám a meghívott vendégek sem távoznak üres kézzel, egy kis apró meglepetést ők is valamennyien kapnak!
  • TERÜLJ TERÜLJ ASZTALKÁM, AHOGYAN TE SZERETNÉD

    Ha nálunk tartod a szülinapod, az kerül az asztalra, amit csak szeretnél, ugyanis hozzánk bátran behozhatod a Nagyi pogácsáját és Anya legfinomabb tortáját. A rágcsálnivalókhoz 2 adag Popcornnal mi is hozzájárulunk, sőt, új csomagjaink egyéb finomságokat is tartalmaznak!
  • INGYEN KONDI A SZÜLŐKNEK

    Amíg Te a Barátaiddal focizol, sportolsz, a Szülők díjmentesen használhatják a konditermünket!

NÉZD ÁT SZÜLINAPI CSOMAGJAINKAT, ÉS VÁLASZD KI AZT,
AMELYIKET A LEGJOBBAN SZERETNÉD!

SZERETNÉD EGY KÜLÖNLEGES JÁTÉKKAL FELDOBNI A BULIDAT?

ISMERED A BUBIFOCIT? HA MÉG NEM, BIZTOS, HOGY IMÁDNI FOGOD! EZ AZ A JÁTÉK, AMIKOR BÜNTETLENÜL "SZABÁLYTALANKODHATSZ", BIZTONSÁGOSAN ESHETSZ-KELHETSZ, ÉS MINDEZEN GARANTÁLTAN SOKAT NEVETHETSZ! HA KIPRÓBÁLNÁD, VÁLASZD PREMIER LEAGUE CSOMAGUNKAT!
TOVÁBBI BUBIFOCI CSOMAGOKÉRT KATT. VALAMELYIK KÉPRE!

A BUBIFOCI A KORONAVÍRUS JÁRVÁNY IDEJÉN IS MEGBÍZHATÓ JÁTÉK! NEM CSAK AZÉRT, MERT PARTNERÜNK MUNKATÁRSAI FOLYAMATOSAN FERTŐTLEÍTIK A JÁTÉKSZEREKET, HANEM AZÉRT IS, MERT A BUBORÉKOK ÁTMÉRŐJE KELLŐEN NAGY, EMIATT A BIZTONSÁGOS TÁVOLSÁG IS ADOTT A JÁTÉK SORÁN A JÁTÉKOSOK KÖZÖTT!

válassz szülinapi meghívóink közül!

TOP