Full 2
szÜLETÉSNAPOK
SZEPTEMBERBEN MÉG TAVALYI ÁRAKON!
Full 2
Full 3
BUNDESLIGA CSOMAG
3 órás alapcsomag számos kiegészítővel
Full 3
Full 3
PREMIER LEAGUE CSOMAG
a legnagyobb születésnapi csomagunk
Full 3
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

ÜNNEPELD NÁLUNK A SZÜLINAPODAT!

Szeretnéd egy olyan helyen tartani a szülinapodat, ahol nincs megszabva, hogy hány Barátodat hívhatod meg, ahol nem kell attól tartanod, hogy összetörik a csillár vagy, hogy túl hangosak lesztek? Akkor az ARËNA az ideális hely a szülinapi partidhoz! Nálunk ugyanis hatalmas területen sportolhatsz, játszhatsz az összes Barátoddal – focizhattok futsal pályán vagy műfüvön, tollasozhattok, pingpongozhattok, vicces társasjátékokkal játszhattok, vicces fotókat készíthettek, de akár buborékfocizhattok is!
2020. szeptemberétől megújult - bár focis neveket viselő - csomagajánlataink bármelyikét nem csak a fiúk, hanem a lányok is élvezni fogják, így a kishugik, nővérek is jöhetnek, sőt lányos bulikat is szervezhettek hozzánk!;-)

 • NINCS LÉTSZÁMKORLÁT

  Nálunk az összes Barátod elfér!
 • AJÁNDÉK AZ ÜNNEPELTNEK ÉS BARÁTAINAK

  Megújult csomagjaink mindegyike tartalmaz egy üveg, névre szóló Kölyök pezsgőt, és egy kis apró ajándékot az ünnepelt részére, a legnagyobb csomagunkban pedig még a meghívottak is kapnak egy kis meglepetést!
 • TERÜLJ TERÜLJ ASZTALKÁM, AHOGYAN TE SZERETNÉD

  Ha nálunk tartod a szülinapod, az kerül az asztalra, amit csak szeretnél, ugyanis hozzánk bátran behozhatod a Nagyi pogácsáját és Anya legfinomabb tortáját. A rágcsálnivalókhoz 2 adag Popcornnal mi is hozzájárulunk, sőt, új csomagjaink egyéb finomságokat is tartalmaznak!
 • INGYEN KONDI A SZÜLŐKNEK

  Amíg Te a Barátaiddal focizol, sportolsz, a Szülők díjmentesen használhatják a konditermünket!

NÉZD ÁT SZÜLINAPI CSOMAGJAINKAT, ÉS VÁLASZD KI AZT,
AMELYIKET A LEGJOBBAN SZERETNÉD!

SZERETNÉD EGY KÜLÖNLEGES JÁTÉKKAL FELDOBNI A BULIDAT?

ISMERED A BUBIFOCIT? HA MÉG NEM, BIZTOS, HOGY IMÁDNI FOGOD! EZ AZ A JÁTÉK, AMIKOR BÜNTETLENÜL "SZABÁLYTALANKODHATSZ", BIZTONSÁGOSAN ESHETSZ-KELHETSZ, ÉS MINDEZEN GARANTÁLTAN SOKAT NEVETHETSZ! HA KIPRÓBÁLNÁD, VÁLASZD PREMIER LEAGUE CSOMAGUNKAT!
TOVÁBBI BUBIFOCI CSOMAGOKÉRT KATT. VALAMELYIK KÉPRE!

A BUBIFOCI A KORONAVÍRUS JÁRVÁNY IDEJÉN IS MEGBÍZHATÓ JÁTÉK! NEM CSAK AZÉRT, MERT PARTNERÜNK MUNKATÁRSAI FOLYAMATOSAN FERTŐTLEÍTIK A JÁTÉKSZEREKET, HANEM AZÉRT IS, MERT A BUBORÉKOK ÁTMÉRŐJE KELLŐEN NAGY, EMIATT A BIZTONSÁGOS TÁVOLSÁG IS ADOTT A JÁTÉK SORÁN A JÁTÉKOSOK KÖZÖTT!

válassz szülinapi meghívóink közül!

TOP