CÉGES RENDEZVÉNYEK, SPORTNAPOK, CSAPATÉPÍTŐ TRÉNINGEK, ESKÜVŐK

A pályabérlésen túl különböző rendezvények (sport maratonok, sportnapok, céges események, csapatépítő tréningek, családi napok, gyermekprogramok, születésnapok, esküvők, céges és családi karácsonyi bulik, iskolai rendezvények…) megszervezését és lebonyolítását is vállaljuk. Az épületünk előtt található, 100 férőhelyes parkolónkban standok, sátrak, pavilonok felállítására is van lehetőség.

Népszerűek a focitornáink, melyeket felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt szerveztünk már.
Egy futballtorna jó programlehetőség a céges összetartó események, csapatépítő tréningek vagy céges családi napok kapcsán is, ahová a dolgozók akár a Családtagjaikkal együtt is érkezhetnek. Amíg az Apukák (és akár a gyermekek) a focikupákért küzdenek, igény esetén az Anyukák, Hölgy dolgozók közös aerobic órán/órákon vehetnek részt. Szükség esetén vállaljuk a focitornák teljes szervezését és lebonyolítását (versenykiírás, bírók meghívása, nyeremények biztosítása) is!
Amennyiben nem a futball a helyszínt kereső ügyfelek kedvenc sportága, úgy más sportokra (kosárlabda, asztalitenisz, Spinning®, aerobik órák) is építhetjük egy céges vagy családi nap megszervezését, de természetesen egyedi elképzelések megvalósításában is szívesen állunk az ügyfelek rendelkezésére!

ADIDAS TANGO CHALLENGE, 2016. SZEPTEMBER

NISSAN NAP, 2017. JANUÁR

Többen teljes stábbal, saját világítás- és hangtechnikusokkal, saját catering szolgáltatással érkeztek és érkeznének hozzánk. Mi természetesen ezen kéréseknek is eleget teszünk. Igény esetén azonban mi is szívesen vállaljuk a teljes catering szolgáltatás megszervezését, illetve büfékínálatunkkal is rendelkezésre állunk.

Mivel szeretnénk az ügyfelek stílusához, érdeklődési köréhez legjobban illő programot összeállítani, minden esetben - egy előzetes megbeszélés, egyeztetés után – egyedi árajánlatot állítunk össze.

Legyen szó egy bevállalós, sport fanatikus, extrém lagzi helyszínt kereső pár esküvőjéről, egy aktív kikapcsolódással egybekötött céges rendezvényről, trendi, dizájnos környezetben megtartott díjátadóról, vagy egy fociimádó csemete szülinapi bulijáról, az ARËNA Törökbálint mindenképpen egy különleges helyszín lehet.

 

Spinning® Visual, 2016. NOVEMBER

TOP