Full 3
BEMER KÉSZÜLÉK
a tested vezeték nélküli töltője
Full 3
Full 3
BEMER
mikrokeringést támogató terápia
Full 3
Full 3
BEMER TERÁPIA
non-invazív egészségügyi megoldás
Full 3
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

HOGYAN MŰKÖDIK?

MIKROKERINGÉST SERKENTŐ TERÁPIA

A BEMER technológia pulzáló mágneses mezőt használ arra, hogy a szabadalmaztatott, speciális BEMER jelet bejutassa a szervezetünkbe.
Ez a mechanizmus javítja a vérkeringés 74%-át alkotó mikrokeringést.
MIÉRT FONTOS EZ?
Elég, ha csak arra gondolunk, hogy a mikrokeringésben, vagyis a hajszálerek szintjén zajlik a sejtek oxigénnel és tápanyagokkal való ellátása, valamint az anyagcserevégtermékek elszállítása. Ha a mikrokeringés korlátozott, nem működik megfelelően, károsodik az anyagcsere a vér és a szövetek között, ami megbetegedésekhez vezethet.

A BEMER TERÁPIA JÓTÉKONY HATÁSAI

JAVUL A SEJTEK TÁPANYAGOKKAL ÉS OXIGÉNNEL VALÓ ELLÁTÁSA

MIVEL A BEMER KÉSZÜLÉK A KIS ÉS LEGKISEBB EREK VÉRELLÁTÁTSÁT JAVÍTJA, MEGSZÜNTETHETŐ A KORLÁTOZOTT MIKROKERINGÉS, JAVUL A HAJSZÁLEREK FUNKCIONÁLIS MŰKÖDÉSE

HATÉKONY A BETEGSÉGMEGELŐZÉSBEN

A KEZELÉS ÁLTAL TÖBB VÉR KERÜL A SZÖVETEKBE, EZ BEINDÍTJA, FOKOZZA A SZERVEZET ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT, ERŐSÍTI AZ IMMUNRENDSZERT

KOMPLEMENTER KEZELÉSKÉNT IS KIVÁLÓ

MOZGÁSSZERVI BETEGSÉGEK FIZIOTERÁPIÁS KEZELÉSE MELLETT HATÉKONY KIEGÉSZÍTŐ KEZELÉS LEHET. CSÖKKENTI A DERÉK- HÁTFÁJÁST, DE CSONTBETEGSÉGEK (PL. ÍZÜLETI KOPÁS, PORCKOPÁS) KOMPLEMENTER KEZELÉSEKÉNT IS ALKALMAZHATÓ

NON-INVAZÍV KEZELÉS

MŰTÉTEK, BEVATAKOZÁSOK NÉLKÜL ÉRHETŐ EL HATÉKONY EREDMÉNY

BEMER TERÁPIA A SPORTBAN

PREVENCIÓ (SÉRÜLÉSEK MEGELŐZÉSE, ÚJRA SÉRÜLÉS ESÉLYÉNEK CSÖKKENTÉSE)
JAVUL AZ ÁLLÓKÉPESSÉG
TELJESÍTMÉNYNÖVELÉS
MEGNŐ A TERHELHETŐSÉG
GYORSABB REGENERÁCIÓ SÉRÜLÉSEK UTÁN (PL. CSONTÖRÉS, SEBGYÓGYULÁS, IZOMSÉRÜLÉS)
JAVUL A ROBBANÉKONYSÁG, NŐ A GYORSASÁG

JAVALLATOK

ABSZOLÚT ELLENJAVALLATOK

ORVOSI ELLENŐRZÉS SZÜKSÉGES

> preventív célok
> öngyógyító képesség fokozása
> vérkeringés javítása
> koncentráció javítása
> immunerősítés
> gyógyszerek hatásának fokozása
> izomzat- és csontrendszer krónikus degeneratív megbetegedéseinek kezelése
> akut és krónikus fájdalom csillapítása (pl. csonttörés, ízületi gyulladás)
> sportsérülések utáni gyorsabb regeneráció
> terhelhetőség fokozása

> pacemaker, ICD (beültetett defibrillátor) használata
> beépített izompumpa
> szervátültetést, allogén sejtátültetést, csontvelő-, vagy őssejtátültetést követő immunszupresszív terápiával kombinálva, mivel az ellentétes a BEMER immunerősítő hatásával

> kezeletlen magas vérnyomás
> vérhigító, kumarin származékok tartós szedése esetén
> szteroidok szedése esetén - a kezelés előrehaladtával indokolt lehet a szterodbevitel csökkentése
> súlyos szívritmuszavar
> bétablokkolók szedése
> súlyos pszichózis
> kontorllálhatatlan rohammal járó betegség (pl. epilepszia)

INFORMÁCIÓK ÉS BEJELENTKEZÉS: 06 20 543 542 0

KÉRJ IDŐPONTOT!

A KEZELÉSEN VALÓ RÉSZVÉTEL ELŐZETES IDŐPONTFOGALÁSHOZ KÖTÖTT!
BEJELENTKEZÉS A
06 20 543 542 0-ÁS
TELEFONSZÁMON!
Fertőző betegséggel, lázas állapotban a kezelés létesítményünkben NEM vehető igénybe!

BEMER KEZELÉS ÁRAK

  • 1 ALKALMAS KEZELÉS - 30 PERC - 4.000 FT

  • 10 ALKALMAS KEZELÉS - 10X30 PERC - 35.000 FT - 25 NAPIG ÉRVÉNYES

  • 20 ALKALMAS KEZELÉS - 20X30 PERC - 60.000 FT - 45 NAPIG ÉRVÉNYES

AKIK A BEMER KEZELÉSEKET VÁLASZTOTTÁK

PICK SZEGED férfi kézilabda csapata       Magyar Labdarúgó Szövetség      MIZO NŐI KOSÁRLABDA CSAPATA       ZTE labdarúgó csapat tagjai     AC MILAN FUTBALL KLUB     vfb stuttgart klub     Talmácsi Gábor, világbajnok gyorsaságimotorversenyző     BORIS BECKER, HATSZOROS GRAND SLAM-GYŐZTES, OLIMPIAI BAJNOK TENISZEZŐ     NATIONALELF (NÉMET LABDARÚGÓ-VÁLOGATOTT)      Póta Georgina, Európa-bajnok asztaliteniszező,    Magyar Birkózó Szövetség 

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

A BEMER alapjele nagyon alacsony frekvenciájú, teljesen ártalmatlan a szervezetre. Mind a matrac, mind a sál (intenzív applikátor) által keltett mágneses mező lényegesen kisebb, mint akár egy hűtőmágnesé, a számítógépeinké, mobiltelefonjainké, az itt felsorolt bármely tárgy lényegesen erősebb mágneses mezőt hoz létre, mint a Bemer készülék. A BEMER készülék (a matrac és a sál) mágneses indukciója a Föld mágneses mezejének nagyságrendjébe esik, a szervezetünk tehát hozzá van szokva ehhez az erősséghez.

A Bemer matrac fixen, 10 féle erősséggel dolgozik (3,5 µT - 35 µT), míg az intenzív applikátor (sál), ahogy a neve is utal rá, sokkal intenzívebb, erősebb (10-100 µT). Természetesen a matrac önmagában is nagyon hasznos és számtalan problémára nyújt megoldást, az intenzív applikátorral helyi, célzott kezeléseket végezhetünk, akár önállóan, akár kiegészítve a matraccal történő terápiát.

 

 

 

A mobiltelefon használatának nincs káros hatása a kezelésre, azonban a hatékonyságot növelheti, ha a kezelést teljes nyugalomban, minden külső tényeztőt kizárva alkalmazzuk, ezért javasoljuk a mobiltelefon mellőzését a kezelés időtartama alatt.

Igen, a BEMER készülék nyugodtan használható a menstruáció ideje alatt is, sőt, ha a kezelés alatt az intenzív aplikátort az alhas helyezzük az esetlegesen fennálló menstruációs görcsök is csökkenthetők. Erre vonatkozó igényed kérjük jelezd Kezelőnknek a kezelés megkezdése előtt!

Igen, a BEMER készülék nyugodtan használható várandósság alatt is.

Igen, fémbeültetés esetén is alkalmazható a BEMER terápia.

A BEMER kezelésnek semmilyen mellékhatása nincsen, gyakorlatilag korlátlanul alkalmazható. Az első időszakban tapasztalható székletváltozás, a fájdalom megerősödése, vérnyomás megugrása, melyek azonban természetes jelenségek, és a kezelés előrehaladtával megszűnnek. Mindazonáltal, ha a kezelés során bármilyen rossz érzést, elviselhetetlen fájdalomerősödést tapasztalsz, kérjük, azonnal szólj Kezelőnknek, hogy a kezelést leállíthassa, és - ha szükséges - a kiválasztott program beállításain változtasson.

A BEMER kezelés már csecsemőkorban is alkalmazható, és felső korhatára sincsen.

Tekintve, hogy a BEMER kezelés a véráram fokozásán keresztül fejti ki hatását, a vérnek a gyors áramlás érdekében vízre van szüksége. Minél hígabb a vér, annál jobb a véráram, annál eredményeseb lesz a kezelés, az anyagcsere, a salakanyag eltávozása. Ezért fontos, hogy a kezelés előtt és után is fogyassz el egy-egy pohár vizet.

A kezelés hatása természetesen egyénenként változó. Mind az elért eredmény intenzitása, mind a kezelés időtartamának hossza más-más mindenkinél. Egy évek óta fennálló probléma esetén nem reális néhány kezelés után kirívó eredményt várni, míg egy akut panasz akár egy-két kezelés után is elmúlhat. A kutatások azt igazolták, hogy 3 heti, rendszeres (akár mindennapos, vagy minden másnapos) kezelés után jelentkezhet javulás, ami 6 hét után még inkább megugorhat.

Az étkezés nincs hatással a kezelésre, azonban a kávé, erős tea, és az alkohol fogyasztása a kezelést megelőző és követő 1 órában nem ajánlott! A vízfogyasztás annál inkább, vízből egy pohárral a kezelés előtt és után is célszerű inni, mert az növeli a kezelés hatékonyságát.

TOP