MŰFÜVES FOCIPÁLYA

MŰFÜVES FOCIPÁLYA

A nagypályás fenegyerekeknek is kell hol gyakorolni, meccseket játszani.

Nálunk bőven van hely, több csapat is elfér egyszerre, hiszen 2 db, minden igényt kielégítő, 20x40 méteres műfüves focipályával várunk Titeket. Itt nem csak edzést tudtok tartani, de mérkőzéseiteket is játszhatjátok nálunk, sőt focitornákat is szervezhettek, vagy részt vehettek az általunk és Partnereink által szervezett tornákon.

Több utánpótlás csapat (Bodon FC, Budakeszi, Törökbálint Focisuli), a Coerver Coaching, a Rabó Kapussuli, valamint számos baráti és céges társaság tartja edzéseit nálunk.

Gyertek Ti is hozzánk!

A pályabérlés ára: 16.000 Ft/óra
A pályabérléshez időpont egyeztetés szükséges a 06/20 43 29 086-os telefonszámon!

FUTSAL PÁLYA

A futsal dinamikusan fejlődő sportág, már rég nem csak kispályásoknak.
20x40 méteres futsal pályánk a hivatalos szabályok szerint épült, MLSZ által kiadott tanúsítvánnyal rendelkezik. Több NB II-es és NB III-as csapat (Törökbálinti Focisuli, 5 StarsViadukt, Kelen SC, Amazon) is nálunk játszotta és játssza a hazai bajnoki mérkőzéseit.
A foci mellett a pálya alkalmas kézilabda, kosárlabda, floorball edzések, mérkőzések, tornák rendezésére is, és ezt több csapat ki is használja.

Ha Ti is sportpadlós pályát kerestek, akkor nálunk megtaláljátok!

A pályabérlés ára: 16.000 Ft/óra
A pályabérléshez időpont egyeztetés szükséges a 06/20 333 666 7-es telefonszámon!
(A futsal pályát csak egyesületeknek, illetve hivatalosa tornák és mérkőzések rendezőinek adjuk ki kosárlabda és floorball célokra!)

FUTSAL PÁLYA

KETRECFOCI PÁLYA

KETRECFOCI

A Cageball, vagy itthon inkább Ketrecfoci, a futball egy új dimenzióját nyitja meg előttetek. 3 a 3 ellen kell jobbnak lennetek a másik csapatnál, de úgy, hogy a játéktér minden oldalról fedett, viszont állandóan játékban van a labda, hiszen sehol sincs kint. Örömöt és jó képzést biztosít minden résztvevő számára, itt nincs külön kapus, mindenki egyszerre támad és egyszerre védekezik.

Ha már nincsenek a környéketeken a gyerekkorotok dühöngői, akkor a mi ketrecünk igazán jó alternatívát nyújt!

A pályabérlés ára: 6.000 Ft/óra
A pályabérléshez időpont egyeztetés szükséges a 06/20 333 666 7-es telefonszámon!

ASZTALITENISZ

A gyorsan pattogó labda hangja zene minden hobbi és profi asztaliteniszezőnek. Nos, nálunk egyszerre akár hat asztalnál is pattognak a pingpong labdák, amikor edzés van! Az egyesületi keretek közötti edzés lehetőségéhez keressétek a Törökblinti Pingpong vezetőedzőjét, Hajduska Ritát az alábbi telefonszámon: 06 30 476 2575!

Ha Ti azonban inkább csak az önfeledt játék öröméért ragadnátok pingpong ütőt, akkor arra is van lehetőség!

Hobbi céllal pingpongozni (maximum két asztalnál) a parkettás pihenő területünkön tudtok. A szabad időpontokról és lehetőségekről kérjük, minden esetben érdeklődjetek telefonon!
AZ ASZTALBÉRLÉS ÁRA (hálóval, maximum 2 pár ütővel és labdákkal): 2.000 Ft/óra/asztal;
Az asztalbérléshez előzetes időpont egyeztetés szükséges a 06/20 333 666 7-es telefonszámon!

PINGPONG ASZTAL BÉRLÉS

TOP