slide 1
Image Slide 3
Image Slide 3
Image Slide 2
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
 

BUBIFOCI

A Norvégiában feltalált játék mára már az egész világot meghódította, és családi események, baráti összejövetelek, születésnapok, sőt céges rendezvények kedvelt szórakoztató elemévé vált.

Ha Te is szeretnéd születésnapodon meglepni Barátaidat egy igazán különleges játékkal, a Buborékfoci tökéletes választás!

Ha még nem próbáltad, még sosem láttad, mi is ez valójában, íme néhány tudnivaló:

AJÁNLOTT 5-TŐL 70 ÉVES KORIG

MAXIMÁLIS SÚLYHATÁR: 100 KG

2 FÉLE BUBORÉK MÉRET

JÁTÉKVEZETŐ

JÁTÉKSZABÁLYOK

EGYSZERRE MAXIMUM 2X6 FŐ JÁTSZHAT

AZ A CSAPAT NYER, AMELYIK TÖBBSZÖR TALÁL AZ ELLENFÉL KAPUJÁBA

FELLÖKNI AZ ELLENFÉL JÁTÉKOSÁT "KÖTELEZŐ" :-)

NINCSEN SÁRGA ÉS PIROS LAP

A BUBORÉKFOCI ÉS AZ ELLENJAVALLATOK

Bár a buborékfoci teljesen biztonságos, és az egyik legszuperebb sport, mely egészen kis kortól, egészen idős korig játszható, azért vannak szabályok, amiket be kell tartania minden játékosnak! Ezek, a gyerekek mellett a játékba bekapcsolódó felnőttekre is érvényesek lehetnek.

VÁRANDÓSAN TILOS!

Várandós állapotban a bubik használata nem ajánlott!

ZÉRÓ TOLERANCIA

A bubikat TILOS alkohol, drogok vagy más tudatmódosítószerek befolyásoltsága alatt használni!

SZÍVBETEGEKNEK TILOS!

Magas vérnyomás, bármilyen eredetű szívprobléma vagy egyéb súlyos betegség, illetve bárminemű egészégügyi kezelés ideje alatt a bubik használata nem ajánlott!

MŰTÉT UTÁN TILOS!

A bubik használata TILOS annak, aki kevesebb mint 6 hónapja bármilyen eredetű műtéten esett át!

SZEMÜVEGBEN ÓVATOSAN!

Szemüveg használata a bubikban csak abban az esetben megengedett, ha az ehhez a sporthoz alkalmas, és biztonságos a kialakítása!

ÉLES TÁRGYAKKAL TILOS!

A buborékfoci során TILOS éles tárgy, szöges cipő, illetve egyéb, sérülést okozható tárgy viselése!

ÁRAK

BUBORÉKFOCI CSOMAGOK 1 ÓRÁRA

Az árak az ARËNA Születésnapi csomagokon/pályabérlésen túl értendő bruttó árak. Tartalmazzák a megfelelő számú buborék és egyéb eszközök helyszínre szállítását, felállítását, az 1 óra tiszta játékidőt, a játékvezető biztosítását.

  • 9 DB BUBORÉKIG

    40.000Ft
  • 10-12 DB BUBORÉK

    45.000Ft

ÉS MÉG NÉHÁNY INFORMÁCIÓ...

BÁR A FUTSAL PÁLYÁN IS LEHET, A BUBIFOCIZÁST ELSŐSORBAN A MŰFÜVES PÁLYÁINKON AJÁNLJUK.
AMENNYIBEN A PREMIER LEAGUE SZÜLINAPI CSOMAG KERETÉBEN, A 2 ÓRÁS PÁLYAHASZNÁLAT IDEJÉBEN TÖRTÉNIK A JÁTÉK, ÚGY AZ 1 ÓRÁS, 10-12 DB-OS CSOMAG BENNE VAN A SZÜLETÉSNAPI CSOMAG ÁRÁBAN.
AMENNYIBEN A PREMIER LEAGUE CSOMAG RÉSZÉT KÉPEZŐ 2 ÓRÁS PÁLYAHASZNÁLATI IDŐN KÍVÜL, PLUSZ ÓRÁBAN SZERETNE A CSOPORT BUBIFOCIZNI, ÚGY EXTRA PÁLYABÉRLETET IS FIZETNI KELL, MELYNEK KÖLTSÉGE: BR.20.000 FT/ÓRA. 

A FENTI BUBIFOCI CSOMAGAJÁNLATOK A BUNDESLIGA CSOMAG MELLÉ IS A FENTI ÁRAKON VÁLASZTHATÓK. EBBEN AZ ESETBEN IS IGAZ, HOGY A SZÜLINAPI CSOMAG 2 ÓRÁS PÁLYAHASZNÁLATÁN TÚL TÖRTÉNŐ JÁTÉKHOZ EXTRA PÁLYABÉRLÉS SZÜKSÉGES, MELYNEK ÓRADÍJA BR.20.000FT

A MEGFELELŐ BUBORÉK KIVÁLASZTÁSA ÉRDEKÉBEN KÉRJÜK FOGLALÁSKOR A RÉSZTVEVŐ GYERMEKEK/FELNŐTTEK MAGASSÁGÁT ÉS ÉLETKORÁT IS MEGADNI.
KEVESEBB BUBORÉKKAL, HOSSZABB IDŐTARTAMMAL LEHETŐSÉG VAN MINIBAJNOKSÁG LEJÁTSZÁSÁRA IS.
AZ 1 ÓRA A TISZTA JÁTÉKIDŐT JELÖLI, A BUBORÉKOK ELŐKÉSZÍTÉSE A JÁTÉK MEGKEZDÉSE ELŐTT TÖRTÉNIK.
A JÁTÉKOT MINDEN ESETBEN
SZAKKÉPZETT ANIMÁTOR VEZETI.

SZÜLETÉSNAP ESETÉN A KÜLÖN PÁLYABÉRLÉST, ÉS ESETLEGESEN FELMERÜLŐ EGYÉB KÖLTSÉGEKET (PL. BÜFÉFOGYASZTÁS, EXTRA PÁLYABÉRLÉS STB.) EGYÜTT, EGY ÖSSZEGBEN, A SZÜLINAP VÉGÉN A RECEPCIÓNKON KELL FIZETNI.

BUBIFOCI NEM CSAK SZÜLETÉSNAPOKRA, HANEM BARÁTI, CSALÁDI, CÉGES ÖSSZEJÖVETELEKRE IS RENDELHETŐ. EZEKBEN AZ ESETEKBEN A FZETENDŐ ÖSSZEG: A PÁLYABÉRLÉS DÍJA, MELY BR.24.000 FT/ÓRA + A VÁLASZTOTT BUBI CSOMAG ÁRA A FENTI ÁRAK SZERINT.

BUBIFOCI LEMONDÁSI FELTÉTELEK:
AKÁR SZÜLETÉSNAPI PREMIER LEAGUE CSOMAGON BELÜL, AKÁR KÜLÖN FOGLALÁSKÉNT TÖRTÉNNE A BUBIFOCI JÁTÉK, A BEFOGLALT IDŐPONTOT 48 ÓRÁN TÚL LEHET DÍJMENTESEN LEMONDANI! A 48 ÓRÁN BELÜL ÉRKEZŐ LEMONDÁS ESETÉN A BUBORÉKFOCI CSOMAG ÁRA TELJES EGÉSZÉBEN KIFIZETENDŐ!

A BUBIFOCI A KORONAVÍRUS JÁRVÁNY IDEJÉN IS MEGBÍZHATÓ JÁTÉK! NEM CSAK AZÉRT, MERT PARTNERÜNK MUNKATÁRSAI FOLYAMATOSAN FERTŐTLENÍTIK A JÁTÉKSZEREKET, HANEM AZÉRT IS, MERT A BUBORÉKOK ÁTMÉRŐJE KELLŐEN NAGY, EMIATT A BIZTONSÁGOS TÁVOLSÁG IS ADOTT A JÁTÉK SORÁN A JÁTÉKOSOK KÖZÖTT!

PARTNERÜNK A BUBORÉKFOCI BUDAPEST

KEDVCSINÁLÓKÉNT... ;-)

TOP