Sport és oktatási múlt:
Varga Vivien vagyok, hivatalos sportoktató, aerobic edző, POUND oktató, táncos és tánctanár.
Majdnem 15 éve élek a táncnak. Olyan műsorokban táncolhattam mint a Megasztár, a Star Academy, az X-Faktor, és immár 4. éve a Miss Balaton szépségkirálynő választás koreográfus asszisztense vagyok.

4 éve működtetem a Dance of Destiny Tánc-és Sportegyesületemet, ahol modern táncot oktatok kezdő és haladó szinteken minden korosztálynak kolléganőmmel, Vörös Eszterrel.

VIVI

A DOD CSAPAT

A tánciskolában a célunk, hogy a nálunk tanuló táncosok minden órán jól érezzék magukat, napról-napra fejlődjenek és a segítségünkkel a legtöbbet hozzák ki magukból, hogy profi táncosokká válhassanak.

Hisz ahogy kedvenc idézetem is szól: “Adj szárnyat azoknak, akiket szeretsz, hogy repülhessenek, gyökeret, hogy visszajöjjenek és okot, hogy maradjanak.” :)

Jelenleg 3 helyszínen oktatunk, melyek közül a bázisunk az ARËNA.

ÓRÁIM AZ ARËNÁBAN

KEDD ÉS CSÜTÖRTÖK:
17:00-18:00 (haladó gyerek)
18:00-19:00 (középhaladó junior)
19:00-20:00 (haladó junior)

POUND

Hivatalos sportoktatóként, aerobik edzőként a tánc mellett a fitness is közel áll hozzám. Az persze még jobb, ha a kettőt ötvözhetem is, így találtam rá a POUND fitnessre, mely egy hazánkban még viszonylag új, izzasztó, stresszoldó, szórakoztató fitness program, ahol igazi Rocksztárok lehetünk.
2016 szeptemberében indult útjára a POUND fitness órám, melyhez képesítésemet Rómában szereztem.

Az ARËNÁBAN 2017. februárja óta tartok POUND WorkOut órát MINDEN HÓNAP ELSŐ PÉNTEKÉN 17:00 - 18:00-IG!

TUDJ MEG TÖBBET A POUNDRÓL ITT!

TOP