VARGA VIVIEN

Varga Vivien vagyok, hivatásos sportoktató, táncos és koreográfus. Több, mint 20 éve élek a táncnak. Olyan műsorokban szerepelhettem, mint a Megasztár, az X-Faktor, a Dancing with the Stars, a Nicsak, ki vagyok? és a Sztárban Sztár. Évek óta vagyok tagja a Wellhello zenekar, Majka és Dér Heni tánckarainak.
9 éve működtetem a Dance of Destiny Tánc-és Sportegyesületet, ahol nagy örömömre évek óta fantasztikus emberek állnak mellettem, hogy együtt fejlesszük mozgásukat, személyiségüket és magabiztosságukat a hozzánk járó diákoknak.”

FARKAS LAURA

Farkas Laura vagyok, a Dance of Destiny Tánciskola tanára, valamint táncosa. 7 éve vagyok részese iskolánk életének, ami idő alatt táncosként, a legfiatabb táncsok “tyúkanyójaként” és tanárként is megmérethettem magam.
A tanításban a legnagyobb öröm számomra, hogy láthatom diákjaink fejlődését, csapattá kovácsolódását, valamint a szenvedélyt a tánchoz való viszonyuk iránt. Számos versenyt tudhatok magam mögött trió, csoport, valamint formáció kategóriában.
Az idei évtől Dér Heni tánckarába is bekerültem, valamint volt lehetőségem már táncosként szerepelni a Miss Balatonon, a X. Pilvaker koncerten, céges rendezvényen, valamint videóklippekben.

TOP