KÉSZEN ÁLLTOK A 3. MENETRE? ;-)

KEDVES BARÁTAINK!

A KORONAVÍRUS JÁRVÁNY MIATT KIALAKULT HELYZETRE VALÓ TEKINTETTEL MARATONUNK EREDETI IDŐPONTBAN VALÓ MEGRENDEZÉSE VESZÉLYBE KERÜLT.
AMENNYIBEN MÉG OLYAN IDŐBEN ÚJRA NYITHATJUK AZ ARËNÁT, HOGY LESZ LEHETŐSÉGÜNK MINDENRE FELKÉSZÜLNI, MINDENT TÖKÉLETESEN ELŐKÉSZÍTENI, ÉS BIZTONSÁGOSAN LEBONYOLÍTHATJUK A MARATONT, CSAK AKKOR TARTJUK MEG AZ EREDETILEG TERVEZETT IDŐPONTBAN RENDEZVÉNYÜNKET!
AMENNYIBEN ÚGY LÁTJUK, HOGY EZ NEM LEHETSÉGES, ILLETVE A KORMÁNY SEM ENGEDÉLYEZI MÉG A HOZZÁNK HASONLÓ SPORTLÉTESÍTMÉNYEK MEGNYITÁSÁT, ILLETVE A TÖBB SZÁZ FŐS RENDEZVÉNYEK MEGTARTÁSÁT, ÚGY TERMÉSZETESEN ELHALASZTJUK A MARATONT, ÉS MÁS IDŐPONTBAN TARTJUK MEG! DE MEGTARTJUK!!!
VISSZASZÁMLÁLÓINKAT AZ ÁTMENETI BIZONYTALANSÁG MIATT KI IS KAPCSOLTUK. A SZERVEZÉSSEL AZONBAN NEM ÁLLUNK LE, AZ OLDALON A LEGFONTOSABB INFÓKAT TOVÁBBRA IS MEGTALÁLJÁTOK, ÉS AZ ESETLEGES ÚJ INFÓKAT IS FELTÖLTJÜK!

25 ÓRÁS SPINNING(R) MARATON - HARMADSZOR!

25 ÓRA TEKERÉS

25 ÓRA VEGYTISZTA SPINNING® - A VILÁGON HARMADIK ALKALOMMAL! ISMÉT NÁLUNK! KEZDÉS ÁPRILIS 25-ÉN 10:00-KOR!

1 SPINNER/CSAPAT

A JEGYVÁSÁRLÁSSAL 1 SPINNERT FOGLALHATTOK A CSAPATOTOKNAK. A CSAPATOK 2-4 FŐBŐL ÁLLHATNAK.

VIP JEGYEK

SPINNER AZ ELSŐ KÉT SORBAN, EXTRA AJÁNDÉKOK, ÉRKEZÉSKOR KÜLÖN REGISZTRÁCIÓ - SIESSETEK, A VIP JEGYEK SZÁMA KORLÁTOZOTT!

TEAM TEACHING

A MARATONT LEZÁRÓ 25. ÓRA MESTER INSTRUKTOROK ÁLTAL TARTOTT TEAM TEACHING LESZ!

NYÚJTÁS

MINDEN ÓRA UTÁN AZ ÓRAADÓ OKTATÓVAL ELMEHETTEK NYÚJTANI A KETREC PÁLYÁRA. A 25. ÓRA UTÁN KÖZÖS NYÚJTÁS LESZ A BRINGÁK MELLETT.

MASSZÁZS

A HELYSZÍNEN MEGVÁSÁROLT JEGYEKKEL BIZONYOS IDŐSÁVOKBAN LEHETŐSÉGETEK LESZ 10 PERCES, FRISSÍTŐ MASSZÁZST KÉRNI, SŐT, MÁS MEGLEPETÉSSEL IS KÉSZÜLÜNK!

ORVOSI FELÜGYELET

A MARATON TELJES IDEJE ALATT ORVOSI FELÜGYELETET BIZTOSÍTUNK!

SZERVÍZSZOLGÁLAT

REMÉLJÜK, NEM LESZ RÁ SZÜKSÉG, DE AZÉRT MI TARTALÉK BRINGÁKKAL ÉS SZERSZÁMOKKAL IS KÉSZÜLÜNK, HOGY MINDENKI VÉGIG TEKERHESSE A 25 ÓRÁT!

PIHENŐSZOBA

FENTI TÁNCTERMÜNKET LESZŐNYEGEZZÜK ÉS PIHENŐSZOBÁVÁ ALAKÍTJUK ÁT A MARATON IDEJÉRE. CSAK HÁLÓZSÁKOT/PLÉDET ÉS PÁRNÁT KELL MAGATOKKAL HOZNOTOK, HA SZERETNÉTEK LEPIHENNI NÁLUNK!

ENERGIAPÓTLÁS

A REGISZTRÁCIÓKOR LEHETŐSÉGETEK LESZ ÉTELCSOMAGOT IS VÁSÁROLNI, AMIN FELÜL SZOMBAT DÉLUTÁN GYÜMÖLCCSEL, ESTE EGY KÖNNYŰ SALÁTA VACSIVAL, VASÁRNAP PEDIG EGY KÖNNYŰ REGGELIVEL KÍNÁLUNK MINDENKIT.

WELCOME CSOMAG

ÉRKEZÉSKOR MINDEN VENDÉGÜNKNEK KEDVESKEDÜNK EGY KIS AJÁNDÉKKAL.

TOMBOLA

24 ÓRA UTÁN 24 NYEREMÉNY! MINDEN ÓRA VÉGÉN KIHÚZUNK EGY NYERTEST AZ ADOTT ÓRÁN TEKERŐ VENDÉGEK KÖZÖTT! SŐT, LEHET, HOGY RÁADÁS 25. IS LESZ!;-)

SZAUNA

A MARATON IDEJE ALATT (KISEBB SZÜNETEKTŐL ELTEKINTVE) KORLÁTLANUL HASZNÁLHATJÁTOK A SZAUNÁT.

ZUHANYZÓ

NŐI ÉS FÉRFI ÖLTÖZŐINKBEN IS TÉRÍTÉSMENTESEN ÁLLNAK RENDELKEZÉSETEKRE ZUHANYZÓINK.

ÖLTÖZŐ

KORLÁTOZOTT SZÁMBAN TÉRÍTÉS (300 FT) ÉS LETÉT (IGAZOLVÁNY) ELLENÉBEN ÉRKEZÉSKOR ZÁRHATÓ ÖLTÖZŐSZEKRÉNYT BÉRELHETTEK RECEPCIÓNKON.

FERGETEGES BULI

A SPINNING(R) RENDEZVÉNYEK ELENGEDHETETLEN KIEGÉSZÍTŐJE, A KIVÁLÓ HANG- ÉS FÉNYTECHNIKA 25 ÓRÁN KERESZTÜL ALAPOZZA MEG A FERGETEGES HANGULATOT!

ARËNA SPINNING TEAM

EDDIGI PARTNEREINK

TOP