A MARATONIG HÁTRALÉVŐ IDŐ:

    dayhoursminsec0
  • 0
  • 0
  • 0

REGISZTRÁLJ MOST!
TELJESÍTSD A NYÁR UTOLSÓ SPINNING(R) KIHÍVÁSÁT!

Kedves Spinning® rajongó!

Szeretettel várunk a 4. ARËNA Spinning® maratonra, melyet 2019. augusztus 24-én rendezünk meg.
A rendezvényre egyénileg és párban jelentkezhetsz. A részvétel alsó korhatára 16 év!

JEGYTÍPUSOK: SOLO TICKET – 6.000 Ft/Spinner®/fő; DUO TICKET – 8.000 Ft/Spinner®/2 fő
A helyfoglalás a helyszínen, érkezési sorrendben történik. A jegyek ára tartalmazza: a választott órá(ko)n való részvételt, minden jelentkezőnek welcome csomagot, tombolán való részvételt.
Regisztrálni online jelentkezési lapunk kitöltésével lehet. A jelentkezés sikerességét egy azonnal megjelenő válaszüzenetből és egy visszaigazoló e-mailből tudhatod meg. Regisztrációddal 1 db Spinner®-t foglalsz le a Magad vagy Duo Csapatod számára, a foglalás azonban csak a teljes jegyár előre kifizetésével válik véglegessé! A befizetést a regisztrációt követő 5 napon belül kell megtenned! Amennyiben augusztus 19-e után jelentkezel, a végső fizetési határidő: augusztus 22. éjfél. Ha a foglalás véglegesítése nem történik meg a határidőig, a jelentkezést töröljük, és a Spinner® újra foglalhatóvá válik egy új jelentkező számára. Minden résztvevőnek/Duo csapatnak KÜLÖN regisztrációt kell beküldenie! Az értékesítés véglegesítése nem a foglalások, hanem a beérkezett befizetések sorrendjében történik!

FIZETÉSI MÓDOK: Előre fizetés készpénzben az ARËNA Törökbálint recepcióján nyitva tartási időn belül (H-P: 6:30-23:00, Szo-V: 7:30-20:00, kivétel augusztus 19-20., azokon a napokon zárva tartunk!) vagy előre utalással az ARËNA Törökbálintot üzemeltető Tb1nfs Kft. bankszámlájára: Számlavezető bank: OTP Bank Számlaszám: 11745183-21036651-00000000 A közlemény rovatba a 4ASM rövidítést és a NEVEDET (Duo csapat esetén a regisztrációt végző csapattag nevét) kell beírni! A jegy árát EGY ÖSSZEGBEN kell befizetni átutalás és személyes befizetés esetén is! Személyes befizetés esetén is a regisztráló nevére kell hivatkozni. Átutalásos befizetést követően legfeljebb 72 órán belül ismét visszaigazolást küldünk a regisztrációkor megadott e-mail címre.
Felhívjuk figyelmedet, hogy a már kifizetett jegy(ek) árát sajnos semmilyen módon nem áll módunkban visszatéríteni! Ha valami okból mégsem tudsz eljönni, lehetőséged van rá, hogy új jelentkezőt keress, vagyis a jegy átruházható, eladható. Fontos azonban, hogy a regisztráló(k) személyében bekövetkezett változásokról mindenképpen értesíts bennünket e-mailben a brigi@azarena.hu címen.

Egyéb tudnivalók a rendezvénnyel kapcsolatban:
Az órák 50 percesek lesznek 10 perc szünetekkel, kivétel az első óra, mely 60 perces lesz. Az órák között nem lesznek közös nyújtások, de, amennyiben Te szeretnél nyújtani, a ketrec pályánkon megteheted, ahová néhány polifoamot és fitballt kikészítünk majd. A ketrecbe bringás cipővel belépni tilos! Az utolsó óra után közös nyújtást tartunk Andrew (Farkas András MI) vezetésével.
Figyelem! Törölköző kölcsönzésére nincs lehetőség!

ZÁRHATÓ ÖLTÖZŐSZEKRÉNY: (Korlátozott számban, a helyszínen fizetendő): 300 Ft bérlési díj + letét (igazolvány) ellenében. Az értékeidért, saját holmidért felelősséget nem vállalunk, azokat kérjük, a saját Spinner®-ed mellett helyezd el, vagy használd öltözőszekrényeinket, értékmegörzőinket.

ARËNA BÜFË: Büfénkben számos üdítőféle (szénsavas és szénsavmentes üdítők, vitaminos, steviával édesített, ízesített italok), ásványvíz, izotóniás italok, energiaitalok, kávék, chipsek, csokik, fehérje- és müzliszeletek, popcorn, hot-dog és lepény kapható.

ADATVÉDELEM: Felhívjuk figyelmedet, hogy a 2018. május 25-én életbe lépett EU-s adatvédelmi szabályzat értelmében mi is frissítettük Adatvédelmi tájékoztatónkat, melyet teljes egészében ITT tekinthetsz meg. A regisztráció során bekért adatokat kizárólag ezen rendezvény zökkenőmentes lebonyolításához használjuk fel.

Bármilyen kérdésed lenne a rendezvénnyel kapcsolatban, hívj minket vagy írj nekünk nyugodtan! Elérhetőségeink: Telefon: 06/30 585 7806 E-mail: brigi@azarena.hu

Szeretettel várunk augusztus 24-én!:-)

 

JEGYTÍPUSOK

SOLO TICKET

6.000 FT/SPINNER/FŐ

DUO TICKET

8.000 FT/SPINNER/2 FŐ

WELCOME CSOMAG

MINDEN RÉSZTVEVŐ ÉRKEZÉSKOR AJÁNDÉKCSOMAGOT KAP, MELYNEK TARTALMA:

-600ml Amino Mix Lifestyle ital az Absolute Live felajánlásából
-500ml VIWA Vitaminvíz a VIWA felajánlásából
-1,5l ízesített ásványvíz a MÁRKA Üdítő jóvoltából
-1db Coca-Cola üvegpohár a Coca-Cola HBC Magyarországtól
-1db zabszelet és 1db magvas szelet a BioTech USA felajánlásából
-1db kedvezményes kupon, mely a Tuttobici Kerékpár szaküzletben és webáruházban váltható be a Tuttobici jóvoltából

LINE UP

TERMÉKKÓSTOLÓK A MARATONON

BIOTECH USA

CRUSH BAR

MAGAS FEHÉRJETARTALMÚ SZELET ROPOGÓS CSOKOLÁDÉBEVONATTAL, HOZZÁADOTT CUKOR NÉLKÜL HÁROMFÉLE ÍZBEN.

KÓSTOLD MEG!

ABSOLUTE LIVE - WELCOME DRINK

AMINO MIX LIFESTYLE DRINK
ananász-mangó-papaya ízű

 

BCAA, L-GLUTAMIN, L-CARNITIN, L-ARGININ, TAURIN TARTALMÚ SPORTITAL, MELY:
-IMMUNERŐSÍTŐ
-SEGÍT AZ IZMOK ÉPÍTÉSÉBEN
-FONTOS AZ IZOMGÖRCSÖK KEZELÉSÉBEN
-ENERGIZÁL
-SEGÍTI A SÚLYZÓS EDZÉS UTÁNI REGENERÁCIÓT
-SZÍVVÉDŐ HATÁSÚ-SEGÍTI A ZSíROK BONTÁSÁT

ARËNA SPINNING TEAM

PARTNEREINK

TOP