Ha már jártál Spinning®  órán, biztos, hogy az oktatók meséltek Neked magáról a Spinning® Programról, átadták Neked a lényegét, filozófiáját, a tekerés közben a tudtodra adták, hogy mit, mikor és miért tegyél.
Ha még nem jártál Spinning® órán, de szeretnéd kipróbálni, az alábbiakban röviden olvashatsz a Spinning®-ről, és megismerheted az ARËNA Spinning® Team októberben induló programját, amivel most egyúttal játszhatsz és nyerhetsz is!

A Spinning® egy, a kerékpározás mozgásformájára épített csoportos kardió tréning. Az óra nem más, mint egy virtuális utazás, ahol a résztvevők ugyanarra a zenére közösen dolgoznak, mégis mindenki a saját útján halad. A Spinning® Programban ne keress koreográfiát, ne akard túlhajszolni Magad, ne akarj túllépni a határaidon! Bízz Magadban, bízz az oktatódban, aki segít megtalálni azokat a határokat, amiken belül szabadon mozoghatsz!

SPINNING® EnergiazónaTM PROGRAM

A Spinning® Programban az intenzitás jellegét tekintve 5 óratípust, 5 Energiazónát különböztetünk meg. Ezen óratípusok speciálisan egy-egy képesség fejlesztésére fókuszálnak. Meghatározott rendszer szerint alkalmazva ezeket, el lehet jutni az „egyszerű” Spinning® órától a tudatosan felépített edzésekig.

Októberben induló őszi programunkban szeretnénk bevezetni Téged a Spinning® Program EnergiazónaTM világába, megismertetni Veled az egyes óratípusokat, és megtanítani Téged a saját tested, energiáid, erőd helyes használatára.

Ennek érdekében az órarendben októbertől megjelennek az órák mellett, hogy milyen Energiazóna™ szerinti tekerésre kell számítani rajta. Így könnyebben rá tudsz hangolódni és lélekben fel tudsz készülni az aznapi edzésre.

ÉS MINDEZT EGY JÁTÉKKAL IS EGYBEKÖTJÜK!
Tekerj mind az 5 Energiazónában, és gyűjts össze 10 pecsétet, hogy részt vehess szilveszteri, különleges Spinning® óránkon, melyen az élmény mellett
ajándékot (egy eredeti Spinning® márkás törölközőt) is kapsz!

A játék időtartama alatt lehetőséged lesz néhány pulzuskontrollált órán is részt venni Andrewnál.
Ha 2 ilyen órát is teljesítesz, 2 plusz pecsétet is gyűjthetsz, amiért extra meglepetés jár!
A pontgyűjtő füzetet a játékban való első részvételedkor kérheted az ARËNA recepcióján.

A játék kezdete: 2017. október 2., hétfő
A játék vége: 2017. december 15., péntek
   Az ARËNA logóját ábrázoló pecséteket az alábbiak szerint kell összegyűjtened:
Állóképesség Energiazónából - 2 db
Erő Energiazónából - 3 db
Interval Energiazónából - 3 db
Versenynap Energiazónából - 1 db
Regeneráló Energiazónából - 1 db
Plusz 2 pecsétet gyűjthetsz, ha Pulzuskontrollált órákon is részt veszel

Spinning® óráink időpontjai 2017. október 2-től a következőképpen alakulnak:
(Az esetleges eltéréseket, változásokat keresd mindig az aktuális heti órarendünkben itt, honlapunkon, Facebook oldalunkon, illetve az ARËNA recepción!)

HÉTFŐ
17:00-18:00 - ANDREW/KATA
18:00-19:00 - ANDREW/KATA

KEDD
8:30-9:30 - KATA
17:00-18:00 - ESZTER
18:00-19:00 - ESZTER

SZERDA
8:30-9:30 - ANDI
17:30-18:30 - ANDREW
18:30-19:30 - ANDREW

CSÜTÖRTÖK
8:30-9:30 - KATA
17:00-18:00 - ESZTER
18:00-19:00 - ESZTER

PÉNTEK
8:30-9:3 - ANDI

SZERETETTEL VÁRUNK!

TOP