A sport gyerekkorom óta az életem részét képezi. Felnőttként többféle fitness órát kipróbáltam, mígnem megismertem a TRX-et. Az első óra óta rabja lettem, és azóta is töretlen a "szerelem".

Végtelenül hiszek benne, mert az egész testet megmozgatja, erőt, állóképességet, koordinációt és különösen a törzsizmok stabilitását fejleszti. Rengeteg ember szenved derékfájdalomtól, gerincbántalmaktól, ami gyakran épp e törzsizmok gyengeségéből fakad.

VERA

MIÉRT VÁLASSZ ENGEM:

A gyakorlatokat saját testsúllyal végezzük, és az edzettségi szinttől függően még külön eszközökkel is kiegészítjük. A sérülések elkerülése, valamint a fejlődés szempontjából is nagyon fontos a gyakorlatok helyes kivitelezése, de ebben mindig a segítségedre leszek!😊

Gyere bátran! Az órákat tudatosan építem fel, bemutatom és megtanítom a gyakorlatok pontos végrehajtását. Inspirálni, motiválni és lelkesíteni szeretnélek. Hiszem, hogy szorgalmas és kitartó munkával
- ami sokszor határaink átlépését kell, hogy jelentse - nagyszerű dolgokra lehetünk képesek!😊

Vera TRX óráira (a TRX kötelek korlátozott száma miatt) előzetes bejelentkezés szükséges Recepciónkon személyesen vagy telefonon! A várólistára került Vendégekre való tekintettel minden esetben kérjük, hogy amennyiben nem tudsz eljönni, legkésőbb az óra kezdete előtt 2 órával szólj nekünk, hogy értesíteni tudjunk várólistán szereplő Vendéget!

VÉGZETTSÉGEM:

  • 2017 - fitness instruktor, Fitness Company

ÓRÁIM AZ ARËNÁBAN

KEDD, CSÜTÖRTÖK:
19:00 - 20:00
VASÁRNAP:
9:00 - 10:00

TOP