ISMERD MEG SZEMÉLYI EDZŐINKET!

Ha most kezdenéd az edzést, de egyedül nem mersz belevágni, ha csak eligazításra van szükséged a kondigépek világában, ha profi segítséggel szeretnéd elérni a céljaidat, érdemes személyi edzőhöz fordulnod.
Olvasd el a nálunk dolgozó Edzők bemutatkozását, keresd fel Őket, és vágj bele a munkába!
Várunk szeretettel!

SZEMÉLYI EDZŐ

MÁRKUS TIMI

MÁRKUS TIMI VAGYOK

Személyi edzéseim alkalmával, az óra teljes mértékben a Vendégről, s az Ő elvárásairól szól. Na meg persze az enyémről is, hiszen a kitűzött cél elérése nem mindig egyszerű. Ilyenkor bátorításra, támogatásra van szükség mind szóban, mind fizikailag.
A klasszikus konditermi edzést ötvözöm a funkcionális edzés elemeivel. Minden edzésterv egyéni, személyre szabott, melyet az állapotfelmérést követően készítek el. A súlyzós edzés híve vagyok, így aki velem edz, annak garantált az izomláz másnapra. Hosszútávban gondolkodom, és ezt a leendő Vendégeimmel is tudatom. Fontos, hogy tisztában legyenek vele, a céljuk eléréséhez - legyen az fogyás, formálódás, izomerő növelés, állóképesség fejlesztése - időre van szükség.
Táplálkozási tanácsadást is vállalok, bár az én asztalom leginkább a clean eating és a verseny diéta, illetve annak ismérvei, ezektől eltérő igények esetében profi dietetikus kontaktot tudok biztosítani.
Ha nem ijedsz meg a súlyoktól, a kemény munkától, s attól, hogy valakinek bizonyítanod kell azt, hogy mire is vagy képes, akkor várlak szeretettel!

Mottóm: "A sport az életem. Az életem a sport."

Sportmúltam:
Aqua training - Vízi aerobic - dance tréner 5 év
Lovaglás - Hobbi terep lovas
Fitness - Muscle and Brain Team SE Fitness-Bikini versenyző
Futás - Futógálák rendszeres résztvevője (ált. 7-10-12km távok)
Röplabda - Versenyszint 4 év, igazolt játékos BRDSE;TFSE (Budapest Bajnokság;NB1;NB2)

Végzettségeim:
2013-14 Fitness Akadémia Sportedző Testépítés-fitness
2014-15 Fitness Akadémia Sportszervező, -menedzser
2015-16 Fitness Akadémia Személyi edző
2017 Aquaphysical FloatFit HIIT Instructor
2018 Oriolus Med - Kinesio-Tape alap képzés
2018 Bosu-Hungary Funkcionális workshop
2018 Thor Gym Functional Movement Trainer (LEVEL I.) (F)

Időpont egyeztetés:
Telefon: 06 30 871 8811
E-mail: m.timeca@gmail.com

SZEMÉLYI EDZŐ

POZDERKA ZOLI

POZDERKA ZOLI VAGYOK

1989-ben születtem. Amióta megtanultam járni, azóta sportolok - foci, kézilabda (megyei bajnokság), atlétika (középiskola), fekve nyomás és fekve nyomó versenyek (középiskola), Városi és iskolai bajnokságok.

Edzéssel 17 éves korom óta foglalkozom. Fontosnak tartom a helyes táplálkozást, hiszen ez mindennek az alapja. A helyesen kivitelezett gyakorlatok híve vagyok, továbbá fontos szerepet játszik még munkám során a helyes bemelegítés és a szakszerű nyújtások kivitelezése is, amivel elkerülhető a sérülések kialakulása.
Edzéseimmel szeretnék hozzájárulni a Vendégeim egészséges életviteléhez, az egészséges táplálkozásukhoz és annak megtartásához, és szeretném megszerettetni velük a súlyzós edzéseket.

Tanulmányaim:
2018 – ban elvégeztem az (Art) Edző képző szakát.
Azóta is folyamatosan fejlesztem magam: Trx, Cross Training edzői végzettségeket is szereztem, Táplálkozási és Életmód Tanácsadó is lettem. Mindemellett foglalkozom Gerinc tréninggel, Stretchinggel és ellazulási technikákkal, Fascia tréninggel. (ezen kurzusok várható befejezése 2018 ősz-tél.)
Ezeken kívül több szakmával is rendelkezem. Hobbim a kutyakiképzés és tenyésztés.

Várok mindenkit szeretettel.

Időpont egyeztetés:
Telefon : 06 30 265 7737
E-mail: pozdytrainer007@gmail.com

SZEMÉLYI EDZŐ

PÁTZAY PÁL

PÁTZAY PÁL VAGYOK...

... 1978-ban születtem. Gyerekkorom óta sportolok. A Ferencvárosban igazolt úszó voltam, majd egy költözés miatt kellett az úszást befejeznem. Utána kosárlabdáztam, amit a mai napig űzök. Több klubban játszottam (SOTE, Danone Honvéd), jelenleg a Budapest bajnokságban indulunk egy újra alakuló csapattal.

2010-ben volt egy ACL szakadásom, ami hatására ismerkedtem meg a konditermi világgal. Az edzéseket, gyógytornával karöltve több fitness teremben végeztem. Saját magam edzése mellett az évek során több barátomnak segítettem jelentős testkép változást elérni, megfelelő diéta és edzés összeállításával. Mindezek ösztönöztek arra, hogy az önképzésben szerzett és használt tudásomat „hivatalos formába is öntsem”. Ennek hatására elvégeztem az ART edzőképző szakát, ahol évfolyam elsőként végeztem. A fentieken túl jelenleg is képzem magam a következő kiegészítő oktatásokban: Táplálkozási és Életmód Tanácsadó, Gerinc tréning, Stretching és ellazulási technikák, Fascia tréning. (várható befejezés 2018 ősz, tél)

A felsoroltakon túl 2 diplomám van (Rendőrtiszti, ZSKF PR marketing) és középfokú angol nyelvvizsgám, valamint saját vállalkozás keretében kintlévőség kezelést, ingatlan kivitelezést végzek már 14 éve.

Időpont egyeztetés:
Telefon: 06 20 29 66 007
E-mail: patzayp@gmail.com

Díjak:
3500 Ft/óra személy edzés
Étkezési és edzés terv összeállítás: személyes megbeszélés szerint

SZEMÉLYI EDZŐ

LAKOS HENI

LAKOS HENI VAGYOK

... személyi edző, táplálkozási tanácsadó, és rekreációs mozgásprogram vezető.

Hiszem, ha lemerészkedsz egy edzőterembe, már alapvetően győztes vagy. Bármi is legyen a célod, közösen elérjük azt - én ebben leszek a segítségedre.
Fontosnak tartom, hogy az egészséges táplálkozás és a mozgás a mindennapi tevékenységünkké váljon.
Az edzéseket úgy alakítom, hogy mindig változatos legyen, hisz én magam is tudom, hogy a sok egyforma gyakorlat könnyen megunhatóvá válik.

Egészséges életmód, fogyás, szálkásítás - keress bátran!

Mottóm: "Kevés dolgot tudsz pillanatok alatt megváltoztatni, de egyet bármikor: a HOZZÁÁLLÁSODAT!"

Időpont egyeztetés:
Telefon: 06 30 662 4388
E-mail: lakoshenriett@gmail.com

 

SZEMÉLYI EDZŐ

OCSOVAI GÁBOR

OCSOVAI GÁBOR VAGYOK

Gyerekkorom óta foglalkozom a sporttal (atlétika, testépítés). Az atlétikában fiatal koromban sok szép eredményt értem el.
Középiskolás éveimben szerettem bele a testépítésbe, mely számomra elég nehezen indult, mivel nagyon vékony típus voltam. Abban az időben edzésterveimet magam készítettem, valamint egyedül próbáltam a gyakorlatok szabályos kivitelezésének elsajátítását is, mely nem volt egyszerű feladat. Ezért szeretnék testépítő edzőként segíteni másoknak, mivel magam is megtapasztaltam a nehézségeket.
Az edzések során segítek megtanítani a gyakorlatok szabályos végrehajtását, valamint elérni a céljaidat, legyen az súlycsökkentés, alakformálás, izomépítés.

Jelenleg főállásban baleseti helyszínelőként dolgozom, azonban sok szabadidővel rendelkezem, így mellette szívesen segítenék testépítő, személyi edzőként Nektek. Szeretettel várlak Titeket, ha Ti is szeretnétek magatokat kipróbálni a testépítő sportban, az egészséges életmód világába szándékoztok tartani, esetleg csak egy kis mozgásra van szükségetek.

Mottóm: „Ha fontos a célod, akkor a megoldást keresed, ha nem fontos, akkor a kifogást.”

Tanulmányaim:
2017 - Fitness Akadémia Kft. – Sportoktató (testépítés-fitness)

Sportban szerzett tapasztalataim:
2018. március - július - Budaörs Fitness Plaza - edző
2017 - Hegyvidék Harcosai Küzdősport Akadémia - edzésein való részvétel
2012 - Budakeszi Knáb Fitness - Házi fekve nyomó verseny I. helyezett

Elérhetőségeim:
+36 20 431 32 20
ocsovaisportoktato@freemail.hu
www.instagram.com/ocsovaisportoktato/

<em>Ingyenes konzultáció és állapotfelmérés az új Vendégeim számára!</em>

SZEMÉLYI EDZŐ

JANOVSZKI MARCELL

JANOVSZKI MARCELL VAGYOK

1995-ben születtem, kiskorom óta a sport része az életemnek, több dolgot is kipróbáltam a sok-sok év alatt, de igazán a testépítésben találtam meg magamat. Középiskolában ismerkedtem meg ezzel az edzésformával, ami rögtön magával ragadott, immáron 8 éve foglalkozok ezzel a sporttal.

Utóbbi 4 évben a versenyzés talajára merészkedtem és szerencsére sikeresnek mondhatom magam a sport azon szegmensében is. Aki velem szeretne belevágni a konditermek világába, annak csak azt tudom mondani, hogy ne habozzon, mert sosem késő elkezdeni! A hozzám fordulóknak tudok segíteni fogyásban, tömegnövelésben, erő-állóképesség javításban, amit igény szerint étrenddel is ki tudunk egészíteni.

 

Eredményeim:

2015 Bodysport kupa teenager ll. helyezett

2016 Herkules kupa junior lll. helyezett

2016 Zimmermann kupa -80kg ll. helyezett

2016 Krikó kupa junior lll. helyezett

 

Mottóm: ,,Nekünk csak arról kell döntenünk, hogy mihez kezdjünk az idővel, amely megadatik’’

 

Elérhetőségeim:

06706108726

j.marci@gmail.hu

www.instagram.com/janov_m95/

TOP