ISMERD MEG SZEMÉLYI EDZŐINKET!

Ha most kezdenéd az edzést, de egyedül nem mersz belevágni, ha csak eligazításra van szükséged a kondigépek világában, ha profi segítséggel szeretnéd elérni a céljaidat, érdemes személyi edzőhöz fordulnod.
Olvasd el a nálunk dolgozó Edzők bemutatkozását, keresd fel Őket, és vágj bele a munkába!
Várunk szeretettel!

SZEMÉLYI EDZŐ

JÁVORKAI KRISZTIÁN

JÁVORKAI KRISZTIÁN VAGYOK

Nah most itt arról szokás regélni, hogy mit kell tudni rólam..meddig, meg mit sportoltam… Szóval a szokásos: Szinte egyszerre tanultam meg úszni és járni a 90-es évek hajnalán, majd 15 éven keresztül vízilabdáztam élsport szinten. Ezt követően személyi edzővé és olyan mitikus fitness arcá avanzsáltam, aki képes instagram nélkül is életben maradni a kondiban…jah és imádok edzeni.

Abban hiszek, hogy a teljes testet rendszerben kell kezelni és edzeni, mert ez adja a legjobb, legéletrevalóbb harcos kondit, amivel szembe szállhatsz bármilyen szörnnyel, az ülőmunkától a krákenig.

Most, hogy letudtuk a bemutatkozó részt, beszélhetünk arról, ami fontos: RÓLAD.

Először is úgy vagy jó, ahogy vagy. Soha nem volt előtted és nem lesz utánad még egy olyan, mint TE. Szeretnél fejlődni? Változtatnál az életeden és a külsődön? Kikapcsolódnál? Bulibb helynek találod az edzőteremet, mint a rendelő várótermét? Akkor jó helyen vagy! Gyere és legyél, aki lenni szeretnél!

 

CHRIS-FIT SZEMÉLYI EDZÉS

LEGYÉL, AKI LENNÉL SZERETNÉL!
https://m.facebook.com/chris.fit.9277
Időpont egyeztetés:
Telefon: 06/20 290 2718

SZEMÉLYI EDZŐ

MÁRKUS TIMI

MÁRKUS TIMI VAGYOK

Személyi edzéseim alkalmával, az óra teljes mértékben a Vendégről, s az Ő elvárásairól szól. Na meg persze az enyémről is, hiszen a kitűzött cél elérése nem mindig egyszerű. Ilyenkor bátorításra, támogatásra van szükség mind szóban, mind fizikailag.
A klasszikus konditermi edzést ötvözöm a funkcionális edzés elemeivel. Minden edzésterv egyéni, személyre szabott, melyet az állapotfelmérést követően készítek el. A súlyzós edzés híve vagyok, így aki velem edz, annak garantált az izomláz másnapra. Hosszútávban gondolkodom, és ezt a leendő Vendégeimmel is tudatom. Fontos, hogy tisztában legyenek vele, a céljuk eléréséhez - legyen az fogyás, formálódás, izomerő növelés, állóképesség fejlesztése - időre van szükség.
Táplálkozási tanácsadást is vállalok, bár az én asztalom leginkább a clean eating és a verseny diéta, illetve annak ismérvei, ezektől eltérő igények esetében profi dietetikus kontaktot tudok biztosítani.
Ha nem ijedsz meg a súlyoktól, a kemény munkától, s attól, hogy valakinek bizonyítanod kell azt, hogy mire is vagy képes, akkor várlak szeretettel!

Mottóm: "A sport az életem. Az életem a sport."

Sportmúltam:
Aqua training - Vízi aerobic - dance tréner 5 év
Lovaglás - Hobbi terep lovas
Fitness - Muscle and Brain Team SE Fitness-Bikini versenyző
Futás - Futógálák rendszeres résztvevője (ált. 7-10-12km távok)
Röplabda - Versenyszint 4 év, igazolt játékos BRDSE;TFSE (Budapest Bajnokság;NB1;NB2)

Végzettségeim:
2013-14 Fitness Akadémia Sportedző Testépítés-fitness
2014-15 Fitness Akadémia Sportszervező, -menedzser
2015-16 Fitness Akadémia Személyi edző
2017 Aquaphysical FloatFit HIIT Instructor
2018 Oriolus Med - Kinesio-Tape alap képzés
2018 Bosu-Hungary Funkcionális workshop
2018 Thor Gym Functional Movement Trainer (LEVEL I.) (F)

Időpont egyeztetés:
Telefon: 06 30 871 8811
E-mail: m.timeca@gmail.com

SZEMÉLYI EDZŐ

JANOVSZKI MARCELL

JANOVSZKI MARCELL VAGYOK

1995-ben születtem, kiskorom óta a sport része az életemnek, több dolgot is kipróbáltam a sok-sok év alatt, de igazán a testépítésben találtam meg magamat. Középiskolában ismerkedtem meg ezzel az edzésformával, ami rögtön magával ragadott, immáron 8 éve foglalkozok ezzel a sporttal.

Utóbbi 4 évben a versenyzés talajára merészkedtem és szerencsére sikeresnek mondhatom magam a sport azon szegmensében is. Aki velem szeretne belevágni a konditermek világába, annak csak azt tudom mondani, hogy ne habozzon, mert sosem késő elkezdeni! A hozzám fordulóknak tudok segíteni fogyásban, tömegnövelésben, erő-állóképesség javításban, amit igény szerint étrenddel is ki tudunk egészíteni.

 

Eredményeim:

2015 Bodysport kupa teenager ll. helyezett

2016 Herkules kupa junior lll. helyezett

2016 Zimmermann kupa -80kg ll. helyezett

2016 Krikó kupa junior lll. helyezett

 

Mottóm: ,,Nekünk csak arról kell döntenünk, hogy mihez kezdjünk az idővel, amely megadatik’’

 

Elérhetőségeim:

06706108726

j.marci@gmail.hu

www.instagram.com/janov_m95/

SZEMÉLYI EDZŐ

OCSOVAI GÁBOR

OCSOVAI GÁBOR VAGYOK

Gyerekkorom óta foglalkozom a sporttal (atlétika, testépítés). Az atlétikában fiatalkoromban sok szép eredményt értem el. Középiskolás éveimben szerettem bele a testépítésbe, mely számomra elég nehezen indult, mivel nagyon vékony típus voltam. Abban az időben edzésterveimet magam készítettem, valamint próbáltam a gyakorlatok szabályos kivitelezésének elsajátítását, mely egyedül nem volt egyszerű feladat. Ezért szeretnék testépítő edzőként segíteni másoknak, mivel magam is tapasztaltam a nehézségeket.

Számomra ez a szakma egy kihívás, hogy a leendő vendégeim szép eredményeket tudjanak elérni a sport, valamint álmaik elérése terén.

Miben is tudok segíteni?

Az edzések során segítek megtanítani a gyakorlatok szabályos végrehajtását, valamint elérni céljaidat, legyen az súlycsökkentés, alakformálás, izomépítés.

Szeretettel várok mindenkit, aki szeretné magát kipróbálni a testépítő sportban, az egészséges életmód világába szándékozik tartani, esetleg csak egy kis mozgásra van szüksége.

Mottóm: „Ha fontos a célod, akkor a megoldást keresed, ha nem fontos, akkor a kifogást”

Tanulmányaim
2017                           Fitness Akadémia Kft. – Sportoktató (testépítés-fitness)

Sport tapasztalatok
2018                           Budaörs Fitness Plaza - edző
2017                           Hegyvidék Harcosai Küzdősport Akadémia – edzés
2012                            Budakeszi Knáb Fitness - Házi fekve nyomó verseny I. helyezett

Elérhetőségeim:
Telefon: +36 20 431 32 20
www.instagram.com/ocsogab/

Ingyenes konzultáció és állapotfelmérés az új vendégeim számára!

TOP