Sziasztok!

Stranbinger Mariann, Maya vagyok, fitnesz edző és M.A.X. trainer.
A fitnesz, illetve a hobbi sport területén végzett tevékenységek mind nagyobb szerepet foglalnak el az életemben.
Csoportos fitnesz instruktori végzettségemet az IWI - Fitnesz - Wellness - Sport - Iskolában szereztem meg, majd a Fitness Companynál a M.A.X trainer képzést végeztem.

A jelenleg másodállásként tevékenykedem a fitnesz területén, de annál nagyobb örömmel, energiával, lendülettel vetem bele magam az ilyen irányú munkáimba.

MAYA

TRX GYAKORLATOK - BEMUTATJA MAYA

ÓRÁIMRÓL:
Ha szeretnél olyan edzést végezni, amivel nemcsak hogy több kalóriát égethetsz, mint egy hagyományos kardió edzés során, de még az izomzatodat is erősítheted vele, akkor várlak szeretettel trx/köredzés edzéseimen. A TRX egyik alapvető sajátossága, hogy középpontba helyezi az úgynevezett „core” izmok fejlesztését, mely izomcsoport a tested erőközpontja és gerinced stabilizálásában is alapvető fontosságú. A TRX-es edzésnél a saját tested használod ellenállásként és az intenzitást is Te határozod meg.

Gyere el a csoportos óráimra, és én segítek Neked elérni a kitűzött céljaidat!

A sport jótékony hatásai:
A rendszeresen végzett mozgással javítható vagy fejleszthető testünk szépsége és egészsége, hogy mindennapjainkban jól érezzük magunkat a bőrünkben.
Növelhetjük fittségi szintünket, energikusabbak lehetünk, ellenálló képességünk megnő. A relaxációs gyakorlatok segítenek abban, hogy kiegyensúlyozottabbak legyünk.

Kisgyermekes édesanyaként, tudom hogy sokszor a munka és a hétköznapi teendők mellett nagy erőfeszítésbe, és komoly logisztikába kerül, hogy elmenjünk edzeni. Ám azzal is tisztában vagyok, ami egyben a hitvallásom is, hogy:

" A sportban és az életben is arra kell összpontosítani, ami a célod!"

ÓRÁIM AZ ARËNÁBAN

KEDD:
08:30 - 09:30

CSÜTÖRTÖK:
8:30 - 9:30

VÉGZETTSÉGEIM:

• Fitness Instruktor
• M.A.X. Trainer

TOP