SPORTOLJ VELÜNK AZ ARËNÁBAN!

SZÁMOS ÁLLANDÓ VENDÉGÜNK MELLETT TÉGED ÉS BARÁTAIDAT IS SZERETETTEL VÁRUNK!

Háromféle pályán játszhatod a kedvenc sportod: műfüves nagypálya, futsal és cageball (ketrec). Ha focibolond vagy, itt otthon leszel...

Hajduska Rita, többszörös magyar bajnok, Európa-bajnoki bronzérmes, korábbi asztaliteniszező több mint 30 éves pályafutásának tapasztalatait adja át nálunk az amatőr és profi, gyermek és felnőtt pingpongosoknak. Csatlakozz Te is hozzájuk! GYEREK EDZÉSEK: K, Cs : 16.00-18.00 Tanfolyam ára: 4 alkalom : 6.000 Ft / hónap 8 alkalom : 11.000 Ft / hónap
További lehetőségek: FELNŐTT EDZÉS, MAGÁNÓRA - Érdeklődj Ritánál: 06/30 476 2575
ASZTALBÉRLÉSRŐL BŐVEBBEN ITT! >>

Gyors, összetett játék,amelyben egyénileg és csapat szinten is tonnányi dolgod van a pályán. Itt van a hely, ahol begyakorolhatod... Jöhetsz barátaiddal, csapattársaiddal, játszhattok edző- vagy tétmérkőzéseket, vagy akár egész tornákat, kupákat is nálunk!

Az ARES ÉRD utánpótlás csapatai, és a Funkcionális edzőtermünkben is otthonosan mozgó BAK NORBI által korábban irányított Magyar Női Válogatott floorball csapat is edzett már nálunk! Ha érdekel ez a sport, szerezd be a kellékeket, és próbáld ki! A pályát mi biztosítjuk!

Mi gondoskodunk róla, hogy mindig jó kondiban légy! Hagyományos és funkcionális edzőteremmel is várunk a hét minden napján, teljes nyitva tartási időben!

Nincs megállás, a Spinning® mindig arra inspirál, hogy tágítsd a határaidat. A siker csakis rajtad múlik... Azért edzőink is segítenek... A Spinning(R) ARENA teremvezető oktatója Gál-Szabó Kata, mellette Magyarország jelenlegi három Mesteroktatója közül az egyik, Farkas András Andrew vár Téged!

Bírod a tempót? Edzőink nem válogatnak az eszközökben, csak azért pattognak egész nap, hogy Te jobban érezd Magad... Gyere Te is, és eddz velünk!

TOP