SPORTOLJ VELÜNK AZ ARËNÁBAN!

SZÁMOS ÁLLANDÓ VENDÉGÜNK MELLETT TÉGED ÉS BARÁTAIDAT IS SZERETETTEL VÁRUNK!

Háromféle pályán játszhatod a kedvenc sportod: műfüves nagypálya, futsal és cageball (ketrec). Ha focibolond vagy, itt otthon leszel...

Hajduska Rita, többszörös magyar bajnok, Európa-bajnoki bronzérmes, korábbi asztaliteniszező több mint 30 éves pályafutásának tapasztalatait adja át nálunk az amatőr és profi, gyermek és felnőtt pingpongosoknak. Csatlakozz Te is hozzájuk! GYEREK EDZÉSEK: H, K, Sz, Cs : 16.00-17.00 és 17.00- 18.00 Tanfolyam ára: 4 alkalom : 6.000 Ft / hónap 8 alkalom : 11.000 Ft / hónap
További lehetőségek: FELNŐTT EDZÉS, MAGÁNÓRA - Érdeklődj Ritánál: 06/30 476 2575
ASZTALBÉRLÉSRŐL BŐVEBBEN ITT! >>

Egyszer tuti Michael Jordan utódja leszel, és talán pont a mi pályánkon. Csukott szemmel dobálod a hármasokat? Gyere,és mutasd meg! Amíg várunk Rád, az MTK Törökbálint Felnőtt Férfi kosárlabda csapatának dobásaiban gyönyörködünk. Tanulhatsz tőlük Te is!;-)

Az ARES ÉRD utánpótlás csapatai, és a Funkcionális edzőtermünkben is otthonosan mozgó BAK NORBI által irányított Magyar Női Válogatott floorball csapat is nálunk edz! Ha érdekel ez a sport, gyere, és nézz körül, vagy szerezd be a kellékeket, és próbáld ki! A pályát mi biztosítjuk!

Gyors, összetett játék,amelyben egyénileg és csapat szinten is tonnányi dolgod van a pályán. Itt van a hely, ahol begyakorolhatod... Jöhetsz barátaiddal, csapattársaiddal, játszhattok edző- vagy tétmérkőzéseket, vagy akár egész tornákat, kupákat is nálunk!

Mi gondoskodunk róla, hogy mindig jó kondiban légy! Hagyományos és funkcionális edzőteremmel is várunk a hét minden napján, teljes nyitva tartási időben!

Nincs megállás, a Spinning® mindig arra inspirál, hogy tágítsd a határaidat. A siker csakis rajtad múlik... Azért edzőink is segítenek... Négyen is vannak, köztük Magyarország jelenlegi két Mesteroktatója közül az egyik!

Bírod a tempót? Edzőink nem válogatnak az eszközökben, csak azért pattognak egész nap, hogy Te jobban érezd Magad... 16 edzőnk és 12 óratípusunk vár Rád!

A harcművészet szerelmeseként is érdemes már hozzánk látogatnod! Az esztergomi AIKIDO SHINBUKAN DOJO sok más helyszín mellett, már nálunk is tart edzéseket! Három korcsoportban, hétfőn, szerdán és pénteken csatlakozhatsz az aikidosokhoz! Jelentkezés és bővebb információ az AIKIDO SHINBUKAN DOJO honlapján! >>

TOP