TÚL VAGYTOK:

ÁLLÓKÉPESSÉG

27

ERŐ

41

INTERVAL

43

VERSENYNAP

5

REGENERÁLÓ

6

ÖSSZESEN 122, ENERGIAZÓNÁK SZERINTI TEKERÉSEN!

!!! IDŐPONTVÁLTOZÁS !!!
Kedves Vendégeink!

Véget ért zóna játékunk. Nagy öröm számunkra, hogy ilyen sokan és szívesen gyűjtögettétek a pecséteket!

Az előzetesen meghirdetett, január elejei időpontot sajnos le kell mondanunk, és ÚJ IDŐPONTOT hirdetünk meg az Újévi közös tekerésre!

Az időpont: 2017. január 27., szombat, 9:00-11:00
A közös tekerésre előzetes bejelentkezés szükséges!

Ezt a tekerést azonban nem egy nagyszabású maratonnak tervezzük, sokkal inkább a saját közegünkben, a Spinning teremben egy meghitt, bensőséges, ámde különleges eseménynek!;-)

A két óra garantáltan nagyon különleges élményt tartogat! Team Teaching lesz, de nem olyan, amit eddig megszokhattatok!;-) Valami teljesen új, az ARËNÁBAN eddig még nem látott órán tekerhettek majd!

Az Újévi tekerés a játék résztvevőinek szól, feltétele az előírt 10 pecsét megléte, amelyet a pecsétgyűjtő leadásával igazolni is kell. (A szükséges pecsétekkel már betelt gyűjtőkártyákat a recepción kérjük leadni! - aki még nem tette meg;-)) Az ajándékunk, az eredetileg kiírt törölköző készlethiánya miatt mindenkinek egy eredeti Spinning® márkás kulacs lesz, amit a közös tekerésen adunk át, mint ahogy a két Pulzuskontrollált órán való részvételért járó plusz pecséteket összegyűjtők meglepetését is.  Személyenként egy ajándék tekerés és egy ajándék kulacs jár.

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: JANUÁR 24., SZERDA ÉJFÉL!

Amennyiben olyan Vendégünk is jelentkezne a közös Újévi tekerésre, akinek nem telt be a pecsétgyűjtője (nincs meg a 10, előre megadott szükséges pecsét), vagy nem is vett részt a játékban, szabad hely esetén, belépődíj ellenében részt vehet a tekerésen. A jelentkezés során előnyt élveznek a játék résztvevői, a fizetős Vendégek automatikusan várólistára kerülnek, a jelentkezési határidő lejárta után, január 25-én, csütörtökön értesítjük őket. Az ajándék kulacs azonban ez esetben nem jár.
A belépő fizetős Vendégeinknek: 2.000 Ft/fő/2óra, melyet érkezéskor, a tekerés előtti regisztráció során, recepciónkon kell befizetni.

REGISZTRÁCIÓ:

Az előírt 10 pecséttel rendelkező Vendégek elsőbbséget élveznek a jelentkezés során! Nem teli pecsétgyűjtő kártyával rendelkező, vagy a játékban nem résztvevő Vendégek automatikusan várólistára kerülnek, és őket csak valamennyi, az ingyenes tekerésre jogosult Vendégünk után regisztrálunk a jelentkezésük beérkezésének sorrendjében! Nekik a tekerés 2000 Ft/fő/2óra, amit a tekerés napján, a recepciónkon kell befizetni.

TOP