MŰFÜVES FOCIPÁLYA

MŰFÜVES FOCIPÁLYA

A nagypályás fenegyerekeknek is kell hol gyakorolni, meccseket játszani.

Nálunk bőven van hely, több csapat is elfér egyszerre, hiszen 2 db, minden igényt kielégítő, 20x40 méteres műfüves focipályával várunk Titeket. Itt nem csak edzést tudtok tartani, de mérkőzéseiteket is játszhatjátok nálunk, sőt focitornákat is szervezhettek, vagy részt vehettek az általunk és Partnereink által szervezett tornákon.

Több utánpótlás csapat (Budakeszi, TLASE, Törökbálint Focisuli), a Coerver, a Rabó Kapussuli, valamint számos baráti társaság tartja edzéseit nálunk.

Gyertek Ti is hozzánk!

A pályabérlés ára: 10.000 Ft/óra
A pályabérléshez időpont egyeztetés szükséges a 06/20 43 29 086-os telefonszámon!

FUTSAL PÁLYA

A futsal dinamikusan fejlődő sportág, már rég nem csak kispályásoknak.
20x40 méteres futsal pályánk a hivatalos szabályok szerint épült, MLSZ által kiadott tanúsítvánnyal rendelkezik. Két NB II-es csapat (a Törökbálinti Focisuli és a 5 Stars) is nálunk játssza a hazai bajnoki mérkőzéseit.
A foci mellett a pálya alkalmas kézilabda, kosárlabda, floorball edzések, mérkőzések, tornák rendezésére is, és ezt több csapat ki is használja.

Ha Ti is sportpadlós pályát kerestek, akkor nálunk megtaláljátok!

A pályabérlés ára: 10.000 Ft/óra
A pályabérléshez időpont egyeztetés szükséges a 06/20 43 29 086-os telefonszámon!

FUTSAL PÁLYA

KETRECFOCI PÁLYA

KETRECFOCI

A Cageball, vagy itthon inkább Ketrecfoci, a futball egy új dimenzióját nyitja meg előttetek. 3 a 3 ellen kell jobbnak lennetek a másik csapatnál, de úgy, hogy a játéktér minden oldalról fedett, viszont állandóan játékban van a labda, hiszen sehol sincs kint. Örömöt és jó képzést biztosít minden résztvevő számára, itt nincs külön kapus, mindenki egyszerre támad és egyszerre védekezik.

Ha már nincsenek a környéketeken a gyerekkorotok dühöngői, akkor a mi ketrecünk igazán jó alternatívát nyújt!

A pályabérlés ára: 5.000 Ft/óra
A pályabérléshez időpont egyeztetés szükséges a 06/20 43 29 086-os telefonszámon!

ASZTALITENISZ

A gyorsan pattogó labda hangja zene minden hobbi és profi asztaliteniszezőnek. Nos, nálunk egyszerre akár hat asztalnál is pattognak a pingpong labdák, amikor edzés van!

Ha Ti azonban inkább csak az önfeledt játék öröméért ragadnátok pingpong ütőt, akkor arra is van lehetőség!

Pingpongasztalt kizárólag a parkettás pihenő területünkön, illetve az Aerobik termünkben tudunk felállítani. Utóbbi szabad kapacitása a csoportos órák és a rendezvények függvénye. Kérjük, minden esetben érdeklődjetek telefonon!
AZ ASZTALBÉRLÉS ÁRA:
a parkettás területen minden nap egész nyitva tartási időn belül 1.500 Ft/óra/asztal;
az Aerobik teremben: 2.000 Ft/óra/asztal (Az Aerobik terembe foglalható időpontok: Hétfő: 7:00-18:00, Kedd: 7:00-18:30, Szerda: 7:00-17:00, Csütörtök: 9:30-17:30, Péntek 7:00-18:30, Szombat-Vasárnap egész nap)

Az asztalbérléshez időpont egyeztetés szükséges a 06/20 43 29 086-os telefonszámon!

PINGPONG ASZTAL BÉRLÉS

TOP