OZONE WORKOUT

KONDIEDZÉSEK SÍELŐKNEK

ŐK AZ

EDZŐINK

SZOMMER EVELIN, EVI

OZSVÁTH MIKLÓS, OZSI

3 HÓNAPOS FELKÉSZÜLÉS A SÍSZEZONRA

90 PERCES KONDIEDZÉS MINDEN SZOMBAT DÉLELŐTT

KEZDÉS 2019. SZEPTEMBER 7-ÉN 9:30-KOR

BELÉPÉS 90 PERCES NAPIJEGGYEL

AZ EDZÉS ÁRA 1.890 FT/ALKALOM

BEJELENTKEZÉS AZ ÓRARENDNÉL VAGY SAJÁT MOTIBRO FELÜLETETEKEN

A síelés csodálatos sport, ezerféle élménnyel bombázza az ember érzékszerveit a varázslatos környezettől kezdve a szabad levegőn át a mozgás öröméig. 


A símozgás önmagában annyi élményt tud adni, mint az összes többi tényező együtt. Komplex mozgás, sokféle kihívást állít az ember elé, összetettsége folytán mindig valami újat hoz, mindig lehet fejlődni, új örömöket találni benne.

Ez a sokszínűség azonban akkor élvezhető igazán, ha testi és idegrendszeri szempontból fel is készülünk rá.

A síelés lényege, hogy a stabil, egészséges testtartást meg kell őriznünk a nagyobb sebességek, gyors változások, irányváltások, nagy külső erők közepette is. Eközben képesnek kell lenni az egyensúlyt menedzselni, tájékozódni a térben, útvonalat, taktikát tervezni, figyelni a környezetre és a saját mozgásra egyaránt. 

Olyan élményteli kihívás, ami igénybe veszi a fizikai és szellemi képességeket, az koncentrációt, az egyensúlyt, a térbeli tájékozódást, és az érzelmeket.

Az edzéseken a szükséges testtájak erősítésén kívül a helyes testtartás dimanikus stabilizálását gyakoroljuk, javítjuk az egyensúly és a térbeli tájékozódás képességét, a koncentrációt és az önkontrollt (testkontrollt).

A kondíciónk mellett a mozgáskoordinációt is fejlesztjük.
 

Az eszközök tekintetében minden edzésformát használunk, a crossfit terem eszközei (a TRX, Bosu, gumikötelek, kettlebell stb.) mellett az edzőtermi gépeket is felhasználjuk.
Bár csoportóráról van szó, egyéni feladatokkal edzünk, a központban pedig a pontos, minőségi kivitel van, a helyes, kontrollált technikai végrehajtás.

 

A heti egy edzés egyben egy iránymutatás is, hogy a hét többi részében milyen szempontok mellett lehet csinálni egyéni edzéseket.  

Igény esetén az edzések személyi edzés formájában bővíthetők Evivel vagy Ozsival egyénileg egyeztetve.

Elérhetőség: ozoneskiing@gmail.com

TOP