Nagy Judit vagyok, pedagógus, csoportos fitness istruktor, Fanatic Jump oktató.
Végzettségemet az IWI ( International Wellness Institute ) Fitness Iskolában szereztem. Az évek óta tartó mozgás iránti szenvedélyem sarkallt arra, hogy a sportedzői irányt válasszam. Azért döntöttem az aerobic és a fanatic jump mellett, mert ezeknél a mozgásformáknál ötvözni tudom a kellemes kikapcsolódást az igen nagy állóképességet igénylő sporttal.

A fitnesz területén végzett munkámat nagyon fontosnak tartom és a korábban csak hobbiként végzett ez irányú tevékenységek mára kiemelt helyet kapnak az életemben.

JUDIT

FANATIC JUMP - NEM CSAK FANATIKUSOKNAK

ÓRÁIMRÓL:
Aerob-dinamikus jellegű óratípus, melynek során kicsit visszatérhetünk a gyerekkorunkba.
Kortól, nemtől függetlenül mindenki részt vehet az órákon, mivel a lépések, kombinációk alacsony és magas verzióban végezhetők, rugalmassága pedig kíméli az ízületeket.
Az egész testet átmozgatja, nincs olyan izom, ami az óra alatt ne dolgozna.

Edzéseimen mindig törekszem a maximális odafigyelésre, változatosságra, a jó hangulatú légkör kialakítására. Sportoktatóként a legfontosabb dolog számomra az, hogy a lehető legrövidebb idő alatt elérd a céljaid, és mindezt a legnagyobb jókedvvel tedd.

Fontos számomra, hogy másokkal is megismertessem és megszerettessem a mozgás örömét, az egészséges életmódot.

Célom, hogy a Vendégeim egészségesebbnek és fittebbnek érezzék magukat az óráim által. Szeretem látni arcukon az elszántságot, a kitartást és céljaik elérését, mindezekben pedig a legjobb tudásom szerint segítem őket.

ÓRÁIM AZ ARËNÁBAN

KEDD:
19:00 - 20:00

CSÜTÖRTÖK:
19:00 - 20:00

VÉGZETTSÉGEIM:
• 2015 - Csoportos Fitness Instruktor (IWI)
• 2015 - Fanatic Jump oktató
• 2012, 2013 - ESOL Skills for Life Certificates (University of Cambridge, London, Anglia)
• 2007 - Pedagógus diploma (Kölcsey Ferenc Református Tanítóképző Főiskola)

TOP