Sport és oktatási múlt:
Juhász Erika vagyok. A rendszeres  sporttal  hét  évesen találkoztam először. A Központi Sportiskolában versenyszerűen atletizáltam és ez meg is határozta a további sportéletemet. A legjobb eredményem Budapest 400m váltófutás I. hely. Középiskolában inkább a tánc foglalkoztatott. Sportpályafutásom legfontosabb állomása a sportaerobik volt mellyel 19 évesen ismerkedtem meg, és hamar a versenyzés bűvöletébe kerültem.  Számomra négy év folyamatos versenyzést jelentett, Simkó Andrea és Guczoghy György sportklubjában.  Legjobb eredményem Magyar Bajnokság 3. hely, Országos Bajnokság 5. hely.  1995 óta tartok csoportos órákat és folyamatosan bővítem a tudásomat.

Szeretek síelni, úszni, futni, családdal, barátokkal túrázni.
A sport segít a jó közérzet elérésében, ha kitartó az ember, sok örömet lel benne.

ERIKA

HOT-IRON ÓRA

MIÉRT VÁLASSZ ENGEM:

Nagyon fontos számomra a prevenció (a megelőzés), és a szabadidő aktív eltöltése. Mind a csoportos óráimon, mind a személyi edzéseimen arra törekszem, hogy a hétköznapi embereknek segítsek a helyesen végzett sportmozgások elsajátításában és megszerettessem Vendégeimmel a rendszeres mozgást.

A hot-iron segíthet az alapgyakorlatok megismerésében a helyes technika elsajátításában, melyeket akár a konditeremben is hasznosíthatsz. A hot-iron egy hatásos súlyzós edzés, mely alatt közel azonos kalóriát égetünk el, mint egy állóképességi edzés alatt.

Az emberi  test  mozgásra van teremtve,  nagyon sok betegséget megelőzhetünk a rendszeres edzéssel.  Ha pulzuskontrollal végezzük az edzést, még több információt kaphatunk a testünk fizikai állapotáról. Én a Polar órát is szívesen használom a személyi edzéseimen.

Amiben segíteni tudok:
-    alakformálás
-    testsúlycsökkentés
-    erő és állóképesség növelés
-    koordinációs képesség fejlesztése
-    irányt tudok mutatni a helyes táplálkozásban

ÓRÁIM AZ ARËNÁBAN
HÉTFŐ:
18:30 - 19:30
19:30 - 20:30
SZERDA:
19:30 - 20:30
PÉNTEK:
19:00 - 20:00

VÉGZETTSÉGEIM:
• 2016 - TRX Instruktor
• 2015 - Zumba Instruktor
• 2014 - Hot-Iron edző
• 2010 - Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi Kar rekreáció szak
• 2004 - IWI  személyi edző
• 1998 - Fit Ball Instruktor
• 1996 - Sportaerobik középfokú szakedző (TFTI )

TOP