MI IS AZ A HOBBYBOX?

EDZŐ: HUSZAI LÁSZLÓ

A hobbisták boxedzése tulajdonképpen egy atlétikai, kondicionális és mozgáskoordinációs elemekkel kombinált óratípus, melynek során egy speciális bemelegítést követően kerülnek elő a fentiek, illetve az öklözés közismert és sajátos elemei.

A hobbybox óra egy nagyon intenzív, rugalmas, pörgős, gyors mozgásokkal teli, box technikákat is alkalmazó funkcionális edzés, melyben a pihenőidők hosszabbak, mint a profi boxolók edzésein. A boxfit néven is ismert óra során - bár felépítése hasonlít a profik edzéséhez – több a játékosabb, viccesebb feladat, garantált a jó hangulat és a sok verejtékcsepp hullajtása mellett a sok nevetés. És, hogy a valódi profi világot is megízlelhessétek, olykor kesztyűt húztok és ringbe is szálltok!

A HOBBIBOX KELLÉKTÁRA

A hobbybox edzéseken természetesen boxzsákokkal, fedeles labdával és ütőfallal is szembekerültök, de emellett számos más, izgalmas, például a mozgáskoordinációs feladatokhoz szükséges, és a funkcionális edzésekből is ismert eszköz is bonyolítja majd a dolgotokat.

Hobbybox edzéssel - vasárnap kivételével - a hét minden napján várunk Benneteket (ld. órarendünkben májustól)! Az órák kb. 80-90 percesek.

SZEMÉLYI BOX EDZÉS ÉS GYEREK BOX

Ha szeretnéd box tudásodat fejleszteni, szeretnél külön edzéseken is gyakorolni, akkor válaszd a személyi Box edzéseket! Felnőttek személyi box edzésre Lacival előre egyeztetett időpontokban jöhetnek az ARËNA Ringbe.

Gyerek csoportunk 10-14 éves korosztálynak indul keddenként és csütörtökönként 17:00-től 18:00 óráig minimum 5 fő jelentkezése esetén. A Gyerek box edzések alapvetően a mozgáskoordináció, dinamika fejlesztésére irányulnak, kiegészítve természetesen a box alapjaival. A Gyerek boxra előzetes bejelentkezés szükséges. Az első óra ingyenes, utána naptári hónapra fizetendő havi díj van, mely 10.000 Ft/hónap. Ebből 5.000 Ft az ARËNA recepciójánál, 5.000 Ft pedig az edzőnél fizetendő.

Laci elérhetősége: 06-70-883 4285

TOP