SPINNING® EDZŐINK

Nem csak egyszerűen egy edzést, egy órát, egy foglalkozást kívánok tartani vendégeimnek, hanem egy élményt, egy önfeledt, de végig kontroll alatt tartott utazást, mely során megismerik és felfedezik saját határaikat, melyeket lassan de biztosan lépésről lépésre kitudnak tágítani.
Nagyon fontosnak tartom, hogy az ember tudatosan felépített órán tekerjen. Ennek első lépése egy megfelelő alap kiépítése, ami után folyamatosan feszegethetők, kitolhatók a határok.
Spinning instruktorként, táncművészként, gyógymasszőrként, mindemellett kétgyermekes anyaként hiszem, hogy a mentális kiegyensúlyozottságunk elengedhetetlen részét képezi a fizikalitás.
Nincs más dolgod, csak, hogy megteremtsd az elme és a test összhangját és megérezd, hogy ezzel bármire képes vagy. A legfontosabb, hogy higgy magadban és figyelj magadra, a többit pedig bízd rám! Ha van kedved gyere és tekerj velem...

FUNKCIONÁLIS EDZŐINK

Nagyon fontos számomra a prevenció, és a szabadidő aktív eltöltése. Mind a csoportos óráimon, mind a személyi edzéseimen arra törekszem, hogy segítsek Vendégeimnek a helyesen végzett sportmozgások elsajátításában és megszerettessem velük a rendszeres mozgást.
Az órákat tudatosan építem fel, bemutatom és megtanítom a gyakorlatok pontos végrehajtását. Inspirálni, motiválni és lelkesíteni szeretnélek. Hiszem, hogy szorgalmas és kitartó munkával - határaink átlépésével - nagyszerű dolgokra lehetünk képesek.😊
Számtalan lehetőség van a mozgásra, viszont a helyes mozgásra kevés. Nálam a minőség mindig előnyt élvez a mennyiség előtt,és legyen szó sportolóról vagy hétköznapi emberről, bármely mozgásforma helyes kivitelézése elsődleges szempont számomra.

BODY & MIND EDZŐINK

Ha unod a trendit, akkor biztosan helyed van egy bodyART órán. Itt az ideje, hogy megtapasztald, milyen a holisztikus funkcionális edzésforma. Várlak szeretettel!
Ha hozzám hasonlóan szeretnél egy olyan edzésforma függőjévé válni, amelyben fontos a tudatosság, a tudás és a pozitív energia, akkor tarts velem!

AEROBIK, TÁNC EDZŐINK

Szeretem látni arcokon az elszántságot, kitartást és céljaitok elérését, mindezekben pedig a legjobb tudásom szerint próbálom segíteni. Várlak Téged is szeretettel az óráimon.
A Dance of Destiny Tánciskolában a csoportok többféle stílust tanulhatnak. Az ide járó táncosok videoklipeken, rendezvényeken, versenyeken keresztül rengeteg lehetőséget kapnak, hisz náluk „mindig történik valami jó”!

KÜZDŐSPORT EDZŐINK

Az Aikido nem sport, hanem harcművészet, a sportokban versenyek vannak, a fizikai erő, az ügyesség, mások legyőzése a cél. Az Aikidoban ezzel szemben a szellemi fejlődés a fontosabb.
TOP