SPINNING® EDZŐINK

Nem csak egyszerűen egy edzést, egy órát, egy foglalkozást kívánok tartani vendégeimnek, hanem egy élményt, egy önfeledt, de végig kontroll alatt tartott utazást, mely során megismerik és felfedezik saját határaikat, melyeket lassan de biztosan lépésről lépésre kitudnak tágítani.
10 év aerobik után ismerkedtem meg a Spinninggel, észre sem vettem, és utolért a szerelem. Gyere el az órámra, hátha Te is így jársz. A testnek kihívás, közben tökéletes mentális feltöltődés:)
Spinning instruktorként, táncművészként, gyógymasszőrként, mindemellett kétgyermekes anyaként hiszem, hogy a mentális kiegyensúlyozottságunk elengedhetetlen részét képezi a fizikalitás.
Nincs más dolgod, csak, hogy megteremtsd az elme és a test összhangját és megérezd, hogy ezzel bármire képes vagy. A legfontosabb, hogy higgy magadban és figyelj magadra, a többit pedig bízd rám! Ha van kedved gyere és tekerj velem...
Nagyon fontosnak tartom, hogy az ember tudatosan felépített órán tekerjen. Ennek első lépése egy megfelelő alap kiépítése, ami után folyamatosan feszegethetők, kitolhatók a határok.

FUNKCIONÁLIS EDZŐINK

Erő, egyensúly, hajlékonyság rendszeres edzéssel mind fejleszthető, melyekhez a jó közérzet, helyes testtartás bónuszként társul. Nekivágunk?
Nagyon fontos számomra a prevenció, és a szabadidő aktív eltöltése. Mind a csoportos óráimon, mind a személyi edzéseimen arra törekszem, hogy segítsek Vendégeimnek a helyesen végzett sportmozgások elsajátításában és megszerettessem velük a rendszeres mozgást.
Amennyiben olyan órát keresel, ahol fogyni és erősödni is tudsz, akkor a cross training segíteni tud a céljaid eléréséhez vezető úton. Gyere el és próbáld ki!
Az órákat tudatosan építem fel, bemutatom és megtanítom a gyakorlatok pontos végrehajtását. Inspirálni, motiválni és lelkesíteni szeretnélek. Hiszem, hogy szorgalmas és kitartó munkával - határaink átlépésével - nagyszerű dolgokra lehetünk képesek.😊
Kisgyermekes édesanyaként tudom hogy sokszor a munka és a hétköznapi teendők mellett nagy erőfeszítésbe, és komoly logisztikába kerül, hogy elmenjünk edzeni, de azzal is tisztában vagyok-ami egyben a hitvallásom is " A sportban, és az életben is arra kell összpontosítani, ami a célod!"

BODY & MIND EDZŐINK

Ha unod a trendit, akkor biztosan helyed van egy bodyART órán. Itt az ideje, hogy megtapasztald, milyen a holisztikus funkcionális edzésforma. Várlak szeretettel!
Ha hozzám hasonlóan szeretnél egy olyan edzésforma függőjévé válni, amelyben fontos a tudatosság, a tudás és a pozitív energia, akkor tarts velem!
A jógagyakorlás megszabadít a fizikai fájdalmaktól (pl. derék-, hátfájás), megszünteti a krónikus fejfájást és a stressz okozta sok-sok szervezeti károsodást (pajzsmirigy-, emésztőrendszeri problémák).

AEROBIK, TÁNC EDZŐINK

Szeretem látni arcokon az elszántságot, kitartást és céljaitok elérését, mindezekben pedig a legjobb tudásom szerint próbálom segíteni. Várlak Téged is szeretettel az óráimon.
Kellemes és vidáman dinamikus, táncos jellegű óráimon garantált az ellazulás, és mindeközben a test és a lélek felfrissülése is. Táncoljuk magunkat boldogabbá együtt!
A Dance of Destiny Tánciskolában a csoportok többféle stílust tanulhatnak. Az ide járó táncosok videoklipeken, rendezvényeken, versenyeken keresztül rengeteg lehetőséget kapnak, hisz náluk „mindig történik valami jó”!

KÜZDŐSPORT EDZŐINK

Az Aikido nem sport, hanem harcművészet, a sportokban versenyek vannak, a fizikai erő, az ügyesség, mások legyőzése a cél. Az Aikidoban ezzel szemben a szellemi fejlődés a fontosabb.
Több év külföldi edzősködés után hazajöttem, és most már mint saját box klub tulajdonos próbálok bajnokokat nevelni, gyerekeket és hobbistákat tanítani.
TOP