A RENDEZVÉNY A JÁRVÁNYÜGYI HELYZETRE VALÓ TEKINTETTEL ELMARAD, VÁRHATÓ IDŐPONTJA: 2021 TAVASZ

"Kedves sportolni szerető Törökbálintiak!
A Járványügyi helyzetre való tekintettel arra az elhatározásra jutottunk, hogy nem kockáztatva, óriási sajnálattal, de az eseményt elhalasztjuk! 🙁
Várható új időpont: kora tavasszal 🙂
Találkozzunk OTT!
Addig is kitartást mindenkinek!
A BCD team"

KIHÍVÁSRA FEL!

A járványügyi helyzet miatt fokozott elővigyázatossággal és fokozott higiéniai szabályok betartása mellett (és természetesen folyamatosan alkalmazkodva az Operatív Törzs és a Kormány aktuális előírásaihoz) örömmel adunk otthont az első törökbálinti kihívás napjának.
A főszervezők célja a város lakosságának megmozgatása, a közösségépítés, a sport megszerettetése, különböző sportágak megismertetése kicsikkel és nagyokkal.

9:00-kor startol a családi futás az ARENA bejáratától. Egy kör 2km, melyből tetszés szerint, bármennyit megtehettek. A futás 1 órán keresztül tart, és velünk lesz egy ifjúsági bajnok futó is, aki végigfutja veletek a távot.

A focitorna 10:00-18:00-ig tart. 5+1fős cspataok (+4fő csere) jelentkezhetnek. A nevezési díj 20.000Ft/csapat. Jelentkezés és bővebb infók: Polonkay Roland 06/30 991 1284

A versenyek összdíjazása 250.000Ft!

A ketrecfocira 3fős csapatok (+2fő csere) jelentkezhetnek 2 korosztályban. A nevezési díj 3.000Ft/csapat. Jelentkezés és bővebb infók: Polonkay Roland 06/30 991 1284

A versenyek összdíjazása 250.000Ft!

Az asztalitenisz versenyre a nevezési díj 1.000Ft. Jelentkezés és bővebb infók: Polonkay Roland 06/30 991 1284

A versenyek összdíjazása 250.000Ft!

A teqball versenyre a nevezési díj 1.000Ft. Jelentkezés és bővebb infók: Polonkay Roland 06/30 991 1284

A versenyek összdíjazása 250.000Ft!

Mi is az a Bike With Baby?

Spinning® Mamáknak babákkal
 A BIKE WITH BABY az egyik legjobb, leghatékonyabb és legbababarátabb kardio edzésprogram kismamáknak, friss anyukáknak. Az ARËNA BWB oktatója Gál-Szabó Kata, segítője Andrássy-Brunner Babett szakképzett hordozási tanácsadó, jógaoktató.   -kismamáknak és anyukáknak a szülés utáni 8. héttől
-gyermekeknek 8 hetestől 2 éves korig
-szakképzett hordozási tanácsadó segédkezésével
-a hordozási eszköz biztosított
-nagyobb gyerekeknek babakarám és felügyelet
-bababarát hangzás
-mamabarát tempó

IDŐPONT: 10:00-11:15 
Helyszín: Spinning(R) terem   
BEJELENTKEZÉS AZ ÓRÁRA: ITT!

További információk erről az óratípusról:
http://azarena.hu/bike-with-baby-spinningr-mamaknak-babakkal/

Az utóbbi két évben az Év Cardio Edzésprogramjának és az Év Cardio Eszközének is választott Spinning(R), illetve Spinner(R)-rel közelebbről is megismerkedhettek október 17-én! Délelőtt és délután is tekerhettek egy jót Katával és Andrewval a Spinning teremben. Szuper zene, szuper fények, szuper hangulat, sok mínusz kalória!;-)

IDŐPONT:
11:30-12:30 - GÁL-SZABÓ KATA 
15:00-16:00 - FARKAS ANDRÁS ANDREW SPINNING(R) MESTEROKTATÓ
Helyszín: Spinning(R) terem   
BEJELENTKEZÉS AZ ÓRÁKRA: ITT!

A funkcionális edzésetípusok közé tartozó Köredzés különböző jellegű feladatokból áll, amiket meghatározott állomásokon, megfelelő intenzitással és ismétlésszámmal, adott ideig, adott pihenőidővel hajtanak végre a résztvevők.
A funkcionális óra szálkás, atletikus izomzatot eredményez, ráadásul magas kalóriavesztéssel jár! Segítségével fejleszthető az állóképesség, megszüntethető a hátfájás, kirobbanó forma és feszes, erőteljes izomzat érhető el.
Nagyszerű benne, hogy nincs két egyforma edzés, rendkívül változatosak a gyakorlatok! Gyertek, próbáljátok ki a Bálinti Challange Day alkalmával!;-)

IDŐPONT: 
13:00-14:00 - Tuli Vera
Helyszín: Cross terem
BEJELENTKEZÉS AZ ÓRÁRA: ITT! 

Mozgásanyagát tekintve a BODYART® a jógából veszi fő elemeit, melyhez a gyógytornából, a japán jógából is rendel elemeket, és amelyhez több speciális légzéstechnikát kapcsol. A BODYART® edzéssel egyebek mellett fejlődik a hajlékonyság, az erő, az állóképesség, a kitartás, az egyensúlyérzék, a stabilitás. Számos sportág kiegészítője lehet, versenysportolóknak és hobbi sportolóknak is egyaránt ajánlott. Sosem voltál még BODYART® órán? Itt a lehetőség, hogy kipróbáld!;-)

IDŐPONT: 
14:00-15:00 - Kondor Tündi
Helyszín: Emeleti terem
BEJELENTKEZÉS AZ ÓRÁRA: ITT! 

TRX is a funkcionális edzések közé tartozik. Saját testsúlyos edzés, mellyel minden izom, izomcsoport megdolgoztatható és erősíthető. A TRX-es edzésnél a saját testeteket használjátok ellenállásként és az intenzitást is Ti határozzátok meg. A TRX kötelek száma miatt az órán való részvétel korlátozott, siess, és jelentkezz be!

IDŐPONT: 
15:00-16:00 - Tuli Vera
Helyszín: Cross terem 
BEJELENTKEZÉS AZ ÓRÁRA: ITT!

A Kick-Box Köredzésen erőnléti és állóképességet növelő gyakorlatok váltják egymást, így egy komplex edzést nyújt. Ez egy olyan óra, ahol minden porcikátok átmozgatásra kerül! Az ütések, rúgások formálják a combot és a kart, de a többi testrész is sorra kerül! Bízzátok Magatok Enikőre, és próbáljátok ki az óráját!;-)
Az órához nem kell semmilyen box, kick-box múlt, vagy speciális felszerelés, bátran jöhettek kezdőként, kíváncsi érdeklődőként! ;-) 

IDŐPONT: 
16:00-17:00 - Sólyom Enikő
Helyszín: Cross terem 
BEJELENTKEZÉS AZ ÓRÁRA: ITT!

A deepWORK® egy holisztikus, funkcionális tréning. Egyszerű, intenzív és egyedülálló. A kínai öt elemre (föld, fa, tűz, fém és víz) épül, a mozgás a légzés ütemére történik. Rendkívül intenzíven mozgatja át a testet, és rengeteg pozitív energiával tölt fel!
Még sosem hallottál róla? Akkor ragadd meg az alkalmat, és kóstolj bele!;-)

IDŐPONT: 
16:00-17:00 - Kondor Tündi
Helyszín: Emeleti terem 
BEJELENTKEZÉS AZ ÓRÁRA: ITT!

Dobolj a zenére, fókuszálj a hangerőre... és észre sem veszed, milyen sokszor csináltad meg a gyakorlatokat!;-)
A POUND módszer a folyamatos karmozgáson alapszik, amely aktiválja az egész testet az edzés időtartama alatt. A stabilitás és a kardio kombinációja formálja a derékvonalat, karcsúsítja a combokat, megerősíti a hasizmokat. Jól hangzik? Tarts Esztivel és Vivivel a törökbálinti Kihívá Napján!;-)

IDŐPONT: 
17:00-18:00 - Vörös Eszti és Varga Vivien
Helyszín: parkettás közösségi tér 
BEJELENTKEZÉS AZ ÓRÁRA: ITT!

A focitorna után következik a napi versenyszámok eredményhirdetése. Az első három helyezettek érmet és ajándékokat kapnak.

Megéri megvárni a program végét, hiszen a nap lezárásaként értékes tombolanyeremények kisorsolására kerül sor. A tombolaszelvényeket a nap folyamán a helyszínen lehet majd megvásárolni.

Az 1. Bálinti Challenge Day programját színesíti a Freestyle Foci Team Magyarország bemutatója! A csapat több mint 1000 hazai és külföldi fellépést tudhat már a háta mögött, szerepelt a 2018-as, oroszországi futball filágbajnokság hivatalos dalának klipjében, és nem mellesleg gyakran látott Vendégek az ARËNÁBAN!

Bemutatójukat a BCD Műfüves Focikupa döntője előtt nézhetitek meg! Ne hagyjátok ki!!!

IDŐPONT: 16:45
Helyszín: műfüves pálya

A Dance of Destiny Tánciskola tanítványai már 7 éve edzenek, fejlődnek Varga Vivien és segítői keze alatt az ARËNÁBAN. A városban szinte mindenki ismeri őket, hiszen nagyon népszerűek a látványos évközi és évzáró műsoraik, fellépéseik a különböző eseményeken.
Kreatív, színes kis műsorral készülnek erre a különleges napra is!:-)

IDŐPONT: 16:00
Helyszín: műfüves pálya

A szünetekben a budaörsi cheerleader lányok dobják fel a hangulatot. Ha az első bemutatóról lemaradtok, semmi baj, háromszor is fellépnek a nap folyamán!;-)

IDŐPONTOK: 10:30, 12:15, 14:55
Helyszín: műfüves pálya

A focilabdánál lényegesen nagyobb méretű fit-ball labdával is lehet csodákat művelni. Nézzétek meg Magatok is a Fit-ball bemutatón!;-)

IDŐPONT: 13:55
Helyszín: műfüves pálya

A törökbálinti ritmikus gimnasztika csapat utánpótlás korosztályai is képviseltetik magukat a rendezvényen. Papp Edina tanítványai egy bemutatót tartanak!;-)

IDŐPONT: 12:55
Helyszín: futsal pálya

A belépő bármely csoportos órán való részvételre, a pingpong és teqball kipróbálására jogosít.

TOP