A MARATONIG HÁTRALÉVŐ IDŐ:

    dayhoursminsec0
  • 0
  • 0
  • 0

REGISZTRÁLJ MOST!
TELJESÍTSD A NYÁR UTOLSÓ SPINNING(R) KIHÍVÁSÁT!

Kedves Spinning® rajongó!

Szeretettel várunk a 3. ARËNA Spinning® maratonra, melyet 2018. augusztus 25-én rendezünk meg.

A rendezvényre egyénileg és párban jelentkezhetsz. A részvétel alsó korhatára 16 év!

JEGYTÍPUSOK:
SOLO TICKET – 5.000 Ft/Spinner®/fő
DUO TICKET – 7.000 Ft/Spinner®/2 fő

A helyfoglalás a helyszínen, érkezési sorrendben történik.

ZÁRHATÓ ÖLTÖZŐSZEKRÉNY: (Korlátozott számban, a helyszínen fizetendő): 300 Ft + letét (igazolvány). Az értékeidért, saját holmidért felelősséget nem vállalunk, azokat kérjük a saját Spinner®-ed mellett helyezd el, vagy használd öltözőszekrényeinket, értékmegörzőinket.

Regisztrálni online jelentkezési lapunk kitöltésével lehet. A jelentkezés sikerességét egy azonnal megjelenő válaszüzenetből és egy visszaigazoló e-mailből tudhatod meg. Regisztrációddal 1 db Spinner®-t foglalsz le a Magad vagy Duo Csapatod számára, a foglalás azonban csak a teljes jegyár előre kifizetésével válik véglegessé! A befizetést a regisztrációt követő 5 napon belül kell megtenned! Amennyiben augusztus 15-e után jelentkezel, a végső fizetési határidő: augusztus 20. éjfél. Ha a foglalás véglegesítése nem történik meg a határidőig, a jelentkezést töröljük, és a Spinner® újra foglalhatóvá válik egy új jelentkező számára. Minden résztvevőnek/Duo csapatnak KÜLÖN regisztrációt kell beküldenie!

Az értékesítés nem a foglalások, hanem a beérkezett befizetések sorrendjében történik!

FIZETÉSI MÓDOK:
Előre fizetés készpénzben az ARËNA Törökbálint recepcióján nyitva tartási időn belül (H-P: 6:30-23:00, Szo-V: 7:30-20:00, kivétel augusztus 19-20., azokon a napokon zárva tartunk!) vagy
előre utalással
az ARËNA Törökbálintot üzemeltető Tb1nfs Kft. bankszámlájára:
Számlavezető bank: OTP Bank
Számlaszám: 11745183-21036651-00000000
A közlemény rovatba a 3ASM rövidítést és a NEVEDET kell beírni!

A jegy árát EGY ÖSSZEGBEN kell befizetni átutalás és személyes befizetés esetén is! Személyes befizetés esetén is a regisztráló nevére kell hivatkozni.

Átutalásos befizetést követően legfeljebb 72 órán belül ismét visszaigazolást küldünk a regisztrációkor megadott e-mail címre.

Felhívjuk figyelmedet, hogy a már kifizetett jegy(ek) árát sajnos semmilyen módon nem áll módunkban visszatéríteni! Ha valami okból mégsem tudsz eljönni, lehetőséged van rá, hogy új jelentkezőt keress, vagyis a jegy átruházható, eladható. Fontos azonban, hogy a regisztráló(k) személyében bekövetkezett változásokról mindenképpen értesíts bennünket e-mailben a brigi@azarena.hu címen.

Egyéb tudnivalók a rendezvénnyel kapcsolatban:

Az órák 50 percesek lesznek 10 perc szünetekkel. Az utolsó óra után közös nyújtást tartunk Andrew (Farkas András MI) vezetésével.

Figyelem! Törölköző kölcsönzésére nincs lehetőség!

ARËNA BÜFË:
Büfénkben számos üdítőféle (szénsavas és szénsavmentes üdítők, vitaminos, steviával édesített, ízesített italok), ásványvíz, izotóniás italok, energiaitalok, kávék, chipsek, csokik, fehérje- és müzliszeletek, popcorn, hot-dog és lepény kapható.

ADATVÉDELEM:
Felhívjuk figyelmedet, hogy a 2018. május 25-én életbe lépett új, EU-s adatvédelmi szabályzat értelmében frissítettük Adatvédelmi tájékoztatónkat, melyet teljes egészében ITT tekinthetsz meg. A regisztráció során bekért adatokat kizárólag ezen rendezvény zökkenőmentes lebonyolításához használjuk fel.

Bármilyen kérdésed lenne a rendezvénnyel kapcsolatban, hívj minket vagy írj nekünk nyugodtan!
Elérhetőségeink:
Telefon: 06/30 585 7806
E-mail: brigi@azarena.hu

Szeretettel várunk augusztus 25-én!:-)

JEGYTÍPUSOK

SOLO TICKET

5.000 FT/SPINNER/FŐ

DUO TICKET

7.000 FT/SPINNER/2 FŐ

ARËNA SPINNING TEAM

PARTNEREINK A MARATONON

TOP