Túl vagyunk a 2. meghívásos kupánkon, ahogyan az első, úgy ez is hozott érdekességeket.
Az első kupa meglepetésgyőztes csapata az MTK Basket ezúttal holmi kosármeccsekre hivatkozva nem tudott eljönni, pedig mindenki az ő skalpukra vadászott.

8 csapat fogadta el a pihenőnap ellenére a meghívásunkat: MAC, NoName, DM, Red Bulls, Botláb, Kobold Söröző, Log Team és a Nico-Flex.
Kettő négyes csoportban küzdöttek a csapatok, melyek igen kreatívan az ’A’ és ’B’ csoport nevet kapták és hogy teljesen egyértelmű legyen, az ’A’ csoport játszott a ’B’ pályán és fordítva.

Kiegyensúlyozott volt a mezőny, végig szoros meccseket láthattunk, a csoportkör után a Nico-Flex és a NoName várta élről a folytatást és a másik csoport utolsó helyezettjét. Berta Jociék hozták is a kötelezőt, és az addigra talán elfáradó DM csapatát búcsúztatták is, viszont a másik ágon egyből meglepetéssel kezdődött a hirtelen halál, mivel a csoport utolsó LogTeam az addig veretlen és remekül játszó NoName csapatát verte ki büntetők után. Gráczer István csapata így ezúttal is kupa és érem nélkül kényszerült hazamenni, mondjuk ha nyertek volna akkor sem kaptak volna se kupát se érmet, csak sört.

A másik két ki-ki meccsen a csoport másodikok találkoztak a csoport harmadikokkal, és hogy teljes legyen a ’B’ csoport sikere, csak ők jutottak be a legjobb négybe: Nico-Flex, Botláb, Kobold és a LogTeam.
Így újra megmérkőzött egymással a Nico és a Kobold, ahol is az Etióprambó és csapata sajnos elvérzett, NicoFlex jutott a döntőbe. A másik elődöntőben folytatódott a LogTeam menetelése és a csoport 4.hely ellenére bejutottak a döntőbe, miután 3-2-re felülmúlták az éppen munkaidőben focizó Szabó Imre csapatát.

Jött a döntő ahol is a NicoFlex stabil játékkal bebiztosította a tornagyőzelmet, az újonc Logteam sokáig altatva a mezőnyt a második helyen végzett. A bronzmeccset a Kobold hozta, így a végeredmény:
1.Nico-Flex,
2. LogTeam,
3. Kobold Söröző,
4. Botláb FC
A csoportvégeredmény pedig így festett: 1.Nico-Flex, 2. Botláb FC, 3. Kobold Söröző, 4. Log Team.

Folytatjuk, és ígérjük, a következőn ott lesznek a kosarasok is!

Egy kis összefoglaló a napról, ezúttal csak a foci szemszögéből:

TOP